• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pored očekivanih, stiže i treći, misteriozni Pixel

Autor mondo.rs

Otkriveno je da ove godine dolaze tri nova Google Pixel telefona, dva naslednika postojećih i jedan misteriozni novi model.

Poznato je da Google lansira nove Android telefone svake godine, ali broj različitih telefona varira s vremena na vreme. U poslednjih par godina, ova kompanija izbacuje duet telefona, št će se možda promeniti u 2017. godini.

Iako je najnoviji uzveštaj o dolazećim Pixel telefonima tvrdio da Google neće izbaciti više od dva uređaja ove godine, izgleda da tri nova telefona ipak stižu do kraja godine.

Android Open Source Project otkriva sveže informacije o novim Google Pixel telefonima. Detalji su otkriveni u kodu i potvrđuju da Google radi na tri telefona sa kodnim imenima Walleye, Muskie i Taimen.

Već znamo da je Walleye naslednik Pixel XL telefona, dok bi Muskie trebao biti nastavak običnog Pixelsmartfona. Nažalost, Taimen je još uvek misterija, iako se predpostavlja da bi to mogao biti novi tablet ili još jedan fablet sa displejem većim od Pixel XL modela, prenosi phoneArena.

AOSP je otkrio još jednu informaciju, a to je činjenica da će sva tri pametna telefona imati Qualcomm Snapdragon 835 čipset, isti onaj koji se trenutno nalazi u Samsung Galaxy S8 i S8+ telefonima.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS