• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović: Derbi bez "treš toka" nije derbi

Autor mondo.rs

"Sve je to normalno i sve je to draž ovih utakmica", kaže kapiten Zvezde posle pobede nad Partizanom.

 Luka Mitrović heroj derbija Izvor: MN PRESS


Luka Mitrović odigrao je u utorak svoj najbolji meč ove sezone.

Kapiten Zvezde postigao je u "večitom derbiju" 17 poena i bio najbolji igrač u trijumfu crveno-belih. Košarkaši Partizana svesno su mu ostavljali prostor da šutira, a on je to koristio perfektno, pa je završio meč bez promašaja iz igre.

Posle utakmice je naglasio da je dobrim početkom uveo sebe u pravi ritam.

"Osećao sam se dobro, dobro sam otvorio meč i mnogo je lakše kad dobro startujete. Iz samopouzdanja dolaze dobre stvari, ali mnogo je od toga bitnije da smo slavili. U neku ruku smo se pribojavali ovog derbija, jer nam je došao možda i rano i zato je ova pobeda važna za nas", rekao je Mitrović posle utakmice.

U komentaru utakmice, krilni centar Zvezde rekao je da je u derbiju retkost da neko ostvari laku pobedu.

"Derbi je uvek derbi, kolika god da je razlika u kvalitetu i to ne samo kada pričam o ovoj sezoni, već i o derbijima pre pet, deset godina i uvek se retko dešavalo da se derbi lako dobije. To se pokazalo i večeras. Kao što sam rekao, možda nam je ovaj derbi došao malo rano, jer nismo na nivou na kojem želimo da budemo i drago mi je iz tog razloga što smo pobedili. Uspeli smo i da dođemo do dvocifrene razlike, što je lepa prednost i dobra zaliha za drugi deo sezone. Malo po malo dižemo formu i iz meča u meč siguran sam da ćemo biti sve bolji".

Heroj pobede crveno-belih rekao je da je tenzija u derbiju normalna stvar. Igrači oba tima nekoliko puta su ulazili u kratke svađe, a Mitrović je bio u centru pažnje u takvoj situaciji sa centrom Partizana Urošem Lukovićem.

"Svi igrači su dodatno motivisani, kao i uvek. Stalno ima malo i tenzije i koškanja i tog 'treš toka' na terenu ('thrash talk', zadirkivanje), ali sve je to normalno i sve je to draž derbija. Bez toga derbi ne bi bio derbi. To prija svima, sve dok je u granicama normale", dodao je Mitrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC