• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali naduvenko stiže u GTA V?!

Autor mondo.rs

Džastin Biber je podelio na svom instagramu nekoliko slika, nacrtanih u stilu GTA V, koje ga prikazuju kao opasnog skejtera.

Grand Theft Auto serijal je ugostio, do sada, veliki broj poznatih ličnosti, poput Semjuela L. Džeksona koji je glumio prljavog policajca Tenpenija u San Andreasu, ili Reja Liote koji daje glas Tomiiju Versetiju u GTA: Vice City. Poznati uglavnom ne igraju sebe, i likovi koji podsećaju na bogate i slavne su uglavnom prikazani na satiričan način.

Ali to nije zaustavilo jednog umetnika da ubaci Džastina Bibera direktno u univerzum igre. Očigledno polaskan, Biber je okačio na svoj Instagram, nekoliko crteža sebe u GTA 5 umetničkom stilu.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ovaj fan art prikazuje mladu pop zvezdu kao krvavog skejtera, koji izgleda kao da je ubio nekog, ili je oderao koleno kad je pao sa skejta pa sad krvari. Sve je moguće.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ova umetnost je delo nekog fana, najverovatnije, jer ne deluje da će Rockstar postati beliber u skorije vreme. GTA V ažuriranja su uglavnom fokusirana na mutiplejer komponentu GTA Online, poput Tiny Racers moda, koji stiže uskoro.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pored svega toga, Džastin se već, iako nezvanično, našao u igri. GTA V ima ogromnu zajednicu modera, koji su modifikovali svaki deo igre, pa je jedan od njih ubacio i Biberov lik, kojim se možete prošetati po Los Santosu.

Rockstar nastavlja da redovno ažurira GTA Online sa novim zvaničnim sadržajem. Ako ga niste proverili u skorije vreme, razmislite o tome da se vratite nazad u krkljanac, prenosi DigitalSpy.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS