• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Instagram "zapalio" internet!

Autor mondo.rs

Instagram je dostigao impresivnu brojku od 700 miliona korisnika i taj broj nastavlja da raste velikom brzinom.

Instagram ne pokazuje znake usporavanja, te je kompanija danas objavila da su dostigli 700 miliona mesečno aktivnih korisnika.

Da bi ilustrovali brzinu rasta, napomenućemo da je ova društvena mreža dostigla 600 miliona korisnika prošlog decembra, što znači da su dodali 100 miliona korisnika u periodu od samo pet meseci. Instagram napominje da je ovo najbrži rast koji im se ikada desio. Od juna 2016. godine, kompanija je dodala impresivnih 200 miliona korisnika, prenosi TNW.

Možete reći šta želite o Facebook-ovom prisvajanju opcija od Snapchat-a, ali što se tiče Instagram-a, ova strategija je pomogla već popularnoj aplikaciji da nastavi da raste ogromnom brzinom. Instagram Stories opcija je prvi put ubačena početkom avgusta prošle godine i od tada je Instagram uspeo da pokupi otprilike onoliko korisnika koliko Snapchat ima ukupno (oko 161 milion do kraja 2016.).

Instagram se sada brzo približava drugim Facebook-ovim džinovima društvenih mreža, WhatsApp-u sa svojih 1.2 milijarde korisnika i Messenger-u sa istim brojem. Naravno, sam Facebook je apsolutni kralj sa 1.86 milijardi korisnika od početka ove godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS