• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Call of Duty: WWII - SVI detalji (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.rs

Otkrivamo vam kako se Call of Duty vraća Drugom svetskom ratu i - otkud tu zombiji!

 Call of Duty: WWII - SVI detalji (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO portal/ScreenShot

Najnoviji naslov u franšizi serijala koji se odvija za vreme Drugog svetskog rata izlazi 3. novembra. Novi CoD: WWII donosi multiplejer „Boots-on-the-Ground“ komponentu sa svim njenim inovativnim načinima za igru i borbu.

Naručivanjem igre već sad, pre nego što ona izađe, dobijate pristup multiplejer BETA programu za PlayStation 4. Potpuno nova i originalna priča o Naci zombijima donosi puno uzbuđenja i jedinstven doživljaj.

Call of Dutyvraća u period najvećeg vojnog sukoba u istoriji, gde je serijal prvobitno i počeo, u Drugi svetski rat. U petak, 3. novembra, igračiCall of Duty: WWII će imati priliku da iskuse nezaboravno putovanje Evropom u misiji od velikog značaja za Savezničke snage.

S obzirom na to da su borbe u igri u „Boots-on-the-ground“ stilu, multiplejer nudi mnoštvo novih modova i inovacija u sistemu i načinu igre, dok novi Nazi Zombies Cooperative mod pruža novu priču punu iznenađenja i potpuno novo iskustvo koje podiže adrenalin. Call of Duty: WWII, igru napravljenu za novu generaciju konzola, objavio je Activision, a stvorio Sledgehammer Games.

Call of Duty: WWII Trailer
Izvor: Call of Duty.

 „Pre više od dve i po godine doneli smo odluku da nov naslov serijala vratimo svojim korenima. To smo i uradili sa  Call of Duty: WWII i to u epskom maniru“, rekao je Erik Hiršberg, direktor Activision kompanije. „Tim Sledgehammer Games-a je uspeo da razvije autentičnu i gotovo filmsku igru, koja je na zavidnom nivou što se tiče i epike i ljudske borbe u najvećem ratu koje je čovečanstvo ikad doživelo. Ova igra pruža iskustvo Drugog svetskog rata kao nikad do sad i predstavlja ovaj istorijski sukob novoj generaciji gejmera“.

Stvaranje igre Call of Duty: WWII je bio put inspiracije i posvećenosti za tim u Sledgehammer Games-u, koji je odlučio da se koncentriše na junaštvo i žrtvu vojnika koji su učestvovali u Drugom svetskom ratu. Naša emotivna priča, aktivna kampanja puna zanimljivih dešavanja i posvećenost inovacijama multiplejera, stavlja igrača ove igre u „čizme“ vojnika koji se bori za slobodu i protiv tiranije. A naš novi kooperativni mod zasnovan na Naci zombijima, donosi jedinstvenu priču za koju mislimo da će se igračima veoma dopasti“, rekao je Majkl Kondri, koosnivač Sledgehammer Games-a.

Ova priča nikad nije ispričana na ovakav način na koji smo mi pokušali da ispričamo. Ovo je jedinstvena priča o običnim ljudima koji su postali heroji. Mi želimo da ukažemo poštovanje ovoj sjajnoj generaciji vojnika, ispričamo realnu priču o prelomnoj tački u našoj istoriji i pružimo nešto najbolje do sad u našem radu“, kaže Glen Šofild, jedan od osnivača Sledgehammer Games-a.

Pogledajte slike iz igre:


Call of Duty: WWII vraća serijal svojim korenima u smelom filmskom maniru koji prikazuje nezaboravno junaštvo vojnika, koji su se borili zajedno u ratu koji je promenio svet zauvek. Activision, novim naslovom serijala, donosi iskren prikaz Drugog svetskog rata iz perspektive Prve pešadijske divizije sa plejadom različitih karaktera. Uz zadivljujuće vizuelne i audio efekte, igra prati iskrcavanje u Normandiji, marširanje preko Francuske za oslobođenje Pariza, i ulazak u Nemačku, kao i jednu od najvećih bitaka svih vremena.

Call of Duty: WWII multiplejer bitke, smeštene na čuvenim mestima Evrope za vreme Drugog svetskog rata, pružiće igračima ima brze akcije sa autentičnim oružjem i opremom. Multiplejer, takođe, pruža mogućnost novog pristupa likovima, njihovo kreiranje. Ovaj mod kreiran je kako bi igrači imali interakciju sa drugim igračima. Takođe, novi cooperative mod WWII-a predstavlja Naci zombije, jedinstvenu zasebnu priču punu neočekivanih i adrenalinskih akcija.

Call of Duty: WWII nudi prvim kupcima pristup Private Beta verziji, koja će biti dostupna za Sony PlayStation 4, planiranu tokom godine. Call of Duty: WWII je dostupan za naručivanje u sledećim edicijama:

- Base edition i Digital Base Edition
- Digital Deluxe Edition -
Season Pass **
- Pro Edition-
Season Pass**, kolekcionarski Steelbook.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

____________________________________________________________________

** Season Pass kupci dobijaju 2018Call of Duty: WWII Season Pass sadržaj. Season Pass nije finalan, podleže promenama i možda neće omogućiti sav sadržaj igre koji je dostupan za preuzimanje. Season Pass sadržajmožda neće biti dostupan u svim zemljama. Cena i datum izlaska igre može biti različit, takođe. Season Pass sadržaj preuzimati isključivo sa in-game store-a, ne kupovati odvojeno. U suprotnom će biti naplaćen. Season Pass sadržaj je moguće kupiti zasebno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS