• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šarapova je varalica"

Autor mondo.rs

Kanađanka Eženi Bušar se priključila plejadi tenisera koji su kritikovali način na koji se vratila ruska teniserka na teren posle 15 meseci kazne zbog dopinga

Marija Šarapova vratila se tenisu na turniru u Štutgartu, nakon što je odslužila 15 meseci kazne zbog korišćenja nedozvoljene supstance meldonijum.

Mnogi teniseri izrazili su nezadovoljstvo zbog načina na koji se vratila Šarapova, smatrajući da su joj organizatori turnira široke ruke izašli u susret nakon što je napravila najveći prekršaj u sportu.

Plejadi tenisera priključila se i Kanađanka Eženi Bušar, koja je bila veoma oštra i smatra da Ruskinja ne bi smela uopšte da se bavi sportom. Ona je rekla da je Šarapova varalica.

"Ona je varalica i mislim da takvima nije mesto u bilo kom sportu. WTA šalje pogrešnu poruku mladima da varaju i posle toga će svi biti dočekani raširenih ruku. To nije ispravno i ne mogu da kažem da je Šarapova ličnost na koju bi trebalo da se ugledaju. Pritom, nije pošteno ni prema ostalim igračicama", rekla je Bušar za "TRC World".

Halep, Vinči i Korne o povratku Šarapove

Petostruka grend slem šampionka u martu prošle godine prvobitno je suspendovana na dve godine, ali joj je Sud za sportsku arbitražu u Lozani umanjio kaznu za devet meseci.

Šarapovoj su organizatori turnira u Štutgartu, Madridu i Rimu izašli u susret i dali joj specijalne pozivnice za učešće, a izvesno je da će nastupati i na Rolan Garosu.

____________________________________________________________________

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store - PREUZMITE JE!

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

ŠARAPOVA JE NAJBOLJA A TO OSTALIMA SMETA NIJE TREBALA NI BITI KAŽNJENA NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BROJ JEDAN MARIJA SAMO NAPRJED U INAT SVIMA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC