• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić: Partizan ponovo diše kao jedan

Autor mondo.rs

U Sportskom centru "Teleoptik" održana Skupština FK Partizan. Vučelić o medijima, nizu pobeda, transferu Nikole Milenkovića...

 Skupština FK Partizan Milorad Vučelić: Partizan ponovo diše kao jedan Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

"Partizan ponovo diše kao jedan, od igrača koji su na terenu, do članova stručnog štaba i uprave", rekao je predsednik crno-belih Milorad Vučelić na sednici u "Zemunelu".

Izražavajući zadovoljstvo što je napravljena sjajna serija od 30 utakmica bez poraza, Vučelić je dodao da su u klubu svesni da će "biti i teškoća, da se mora dogoditi i neki poraz, ali neka to bude posle bar još 30 utakmica".

Vučelić je govorio i o poznatom sporu sa UEFA koji je umalo za ishod imao izbacivanje iz evropskog takmičenja, dodajući da su čelnici kluba bili razapeti u delu medija.

"Bezmalo su od nas tražili da izvršimo kolektivno samoubistvo zbog svega toga. Ali, obećali smo da ćemo igrati Evropu i uspeli smo. Ovo je prvi put da jedan klub iz Srbije izdejstvuje poravnanje sa UEFA i da dobije dozvolu da igra evropsko takmičenje", rekao je Vučelić, ističući da je Partizan morao da plati "velike nasleđene dugove".

Vučelić je rekao da je i pored svih tih teškoća sačuvao tim i doveo još dva nova igrača (Leandre Tavamba i Mohamed el Monir), kao i da će biti nastavljena praksa potpisivanja ugovora sa igračima iz omladinskog pogona.

Potvrdio je transfer Nikole Milenkovića u Fiorentinu koji iznosi 5,1 milion evra, dodajući da je taj posao napravljen bez menadžera.

Skupština je imala takoreći tehnički karakter, jer je trebalo uskladiti Statut sa odredbama Zakona o sportu. Za razliku od nekih prethodnih, veoma burnih i nekih koje su počele pa bile oprekinute, ova sednica je bila bez ikakvih disonantnih tonova i trajala je tek 20-ak minuta.

SNIMAK CELE SKUPŠTINE

Skupština Partizana
Izvor: TV Partizan

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC