• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Batak o "puštanju" Zvezde: Ne zanimaju me te priče

Autor mondo.rs

"U životu mogu da garantujem za sebe i uz to znam da niko od igrača i mog stručnog štaba neće imati jednu nedoumicu. Idemo da pokušamo da pobedimo", kazao je trener Vojvodine uoči gostovanja braniocu titule.

Teško da je ijedan trener u srpskom fudbalu imao "vatreno krštenje" poput Radoslava Bataka.

Mladi trener, koji je pre nekoliko dana postao šef stručnog štaba Vojvodine, prvi put u karijeri samostalno vodi neku ekipu, a već u prva dva susreta imao je okršaje sa dva najuspešnija srpska kluba - Partizanom i Crvenom zvezdom.

Njegova ekipa je u sredu odigrala taktički zreo i borben meč protiv crno-belih (0:0), a Batak želi da se ta energija i disciplina ponove i u nedelju (18h, TV Arena Sport) na "Rajku Mitiću".

"Igramo protiv aktuelnog šampiona i ekipe koja ima vrhunskog trenera, odlične igrače, kako domaće tako i strane, kvalitetni su na svim pozicijama… Međutim, što se nas tiče, nama je potrebno da imamo pristup kao protiv Partizana i mislim da će onda doći dobar rezultat", kazao je Radoslav Batak na konferenciji za medije koja je vrlo kratko trajala.

Veliko pojačanje za ekipu Vojvodine u prošlom meču bio je Dušan Jovančić, koji je zabeležio i prvi start još od decembra i odigrao "preko" očekivanja stručnog štaba. On će biti u konkurenciji i za ovaj duel.

Prethodnih dana se u medijima mnogo pričalu o incidentu sa utakmice Partizana i Vojvodine, odigranoj u Humskoj prošlog vikenda, kada je, navodno, revoltiran pesmom domaćih navijača "pola Mađar, pola ustaša", neko od članova rukovodstva "lala" uzviknuo da će zbog toga "pustiti" Crvenu zvezdu.

Bataka to ne opterećuje…

"Niti pratim to po medijima, a niti znam. Nije me to nikada ni interesovalo. U životu mogu da garantujem za sebe i uz to znam da niko od igrača i mog stručnog štaba neće imati jednu nedoumicu. Idemo da pokušamo da pobedimo", podvukao je trener Vojvodine i ponovio da nema nikavog pritiska na njegovim igračima i da je sve na njemu.

"Meni je protiv Partizana bila prva utakmica u karijeri kao šefa stručnog štaba i zato je sav pritisak na meni. Oni samo moraju da imaju vere u sebe. Ni manje ni više od toga", dodao je Batak.

(Milutin Vujičić - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC