• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čudo od deteta" u crno-belom (VIDEO)

Autor mondo.rs

Partizan je danas završio transfere četvorice talentovanih fudbalera od kojih se očekuje da u budućnosti budu nosioci novog tima crno-belih. Sva četvorica stižu iz OFK Beograda. "Ispunio mi se san, još da upoznam Sašu Ilića", kaže Đerlek

Armin Đerlek (15. jul 2000. godine) je prednji vezni, jedan od najtalentovanijih u svojoj generaciji reprezentativaca, krilni napadač Lazar Nikolić (1. avgust 1999. godine), napadač Vukašin Jovković (12. januar 2001.) i napadač Nikola Lakčević (18. oktobar 1999. godine).

Ivica Iliev je predstavio Đerleka, za koga kažu da je "čudo od deteta".

"Posle mnogo muka i dužeg perioda u kojem smo pokušavali da ga dovedemo, uspeli smo i ponoasan sam. Da ne stavljam preveliki teret na njegova leđa, ali moram da kažem reč je o jednoj izuzetno talentovanom igraču, jednom od najtalentovanijih u poslednjoj deceniji. Sve je sad na njemu, imaće svu podršku, kao i svi mladići u našoj omladinskoj školi. Ovo je put kojim ćemo ići - jačanje naše baze, Omladinske škole, koja je srce i stub kluba", rekao je sportski direktor Partizana.

Profesionalni ugovor je na tri godine, jer je tako po zakonu zbog Đerlekovih godina.

"Ispunio sam dečački san, došao sam u najveći klub u Srbiji. Daću svoj maksimum i probaću da opravdam poverenje", rekao je Đerlek.

Jedan od njegovih idola je Saša Ilić, sa kojim će sad da sarađuje. Naravno i Adem Ljajić, koji je rodom iz istog grada kao Đerlek.

"Radujem se što ću sad da upoznam Saleta", rekao je 17-godišnji fudbaler Partizana.

Uz štopera Strahinju Bošnjaka, kao i napadača Đorđa Jovanovića, ova četvorica novih igrača, uz još nekolicinu koja dolaze iz Omladinske škole, trebalo bi da budu budućnost Partizana u narednim godinama.

Đerlek
Izvor: TV Partizan



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC