• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul čuva Hrvata, navijači i nisu presrećni!

Autor mondo.rs

Prema novom ugovoru Dejan Lovren će biti fudbaler Liverpula do 2021. godine i zarađivaće 100 hiljada funti nedeljno. Navijači i nisu presrećni, a Jirgen Klop je pojasnio taj "fenomen".

Dejan Lovren (27) će ubuduće zarađivati 100.000 funti nedeljno!

On je sa Liverpulom produžio ugovor do 2021. godine, sa mogućnosti aktiviranja klauzule na još godinu dana nakon isteka aktuelnog, a sve na insistiranje Jirgena Klopa koji je zadovoljan partijama hrvatskog štopera.

Fudbaler koji je rođen u Zenici stigao je na "Enfild" pre tri sezone iz Sautemptona za 20 miliona funti, ali se nije naročito dobro pokazao kod Rodžera i već tada su ga navijači "uzeli na zub".

Usledile su nešto bolje partije kod nemačkog menadžera, ali se "tu i tamo" potkrade koja greška hrvatskom štoperu. Nije još uspeo da "kupi" navijače "redsa" koji veruju da on nije dovoljno kvalitetan da bi sa Liverpulom mogao da osvaja trofeje...

Otud i stotine i stotine tvitova nezadovoljstva, a izdvojićemo samo neke.


I tako dalje...

Navijači su posebno besni jer je ugovor "došao" nekoliko dana nakon katastrofalne partije Hrvata protiv Kristal Palasa, koju su "redsi" izgubili 2:1 i tako ugrozili mesto u Ligi šampiona naredne sezone, a taj "fenomen" nezadovoljstva objasnio je Jirgen Klop.

U razgovoru o novom ugovoru "prozvao" je navijače.

Dejan Lovren je peti najplaćeniji defanzivac u Engleskoj, a zanimljivo je da, kada je globalni nivo u pitanju, prima više novca od igrača poput Kijelinija, Bonućija, Košćelnog, Boatenga, Varana, Alderverelda...

"Ja znam kako navijači razmišljaju. Posle utakmice sa Dortmundom, kada je dao gol za prolaz u finale, pomislili su da zaslužuje ugovor na dvadeset godina. Posle Kristal Palasa se već priča da ga prodamo. Istina je negde između…", kazao je Jirgen Klop.

Dejan Lovren je karijeru počeo u Dinamu iz Zagreba, da bi se potom preselio u francuski Lion za koji je nastupao tri sezone. Nakon jedne dobre sezone u Sautemptonu stigao je u Liverpul za koji je do sada odigrao 100 mečeva i dao četiri gola.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC