Mondo fitnes: Vježbe za seksi leđa (by VIVIA)

Treća epizoda treće sezone MONDO fitnesa je pred vama. Naša fitnes instruktorka Maja Regodić pokazaće vam kako da oblikujete mišiće leđa, ruku i zadnjice. Treću sezonu rubrike MONDO fitnes realizujemo u saradnji sa VIVIA vodom.

Mondo fitnes: Vježbe za seksi leđa (by VIVIA) Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Za vježbanje kažu da je najteže početi, ali jednom kad počnete - nećete stati! Mondo fitnes je tu da vam pomogne da se pokrenete i uradite nešto zaista važno za svoje tijelo i duh. U trećoj epizodi nove sezone pokazaćemo vam kako da oblikujete mišiće ruku, leđa i guze i zablistate na plaži!

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Znamo da bez truda nema rezultata, ali i da je rezultat velikog truda najveća lična nagrada. Zato, nagradite sebe zdravim načinom života i uživajte u rezultatima svaki dan.

Počnite od ishrane. Žuti voćni smoothie koji vam danas predlažemo daće vam dodatnu snagu u danima koji izgledaju kao da traju duže od ostalih.

RECEPT ZA ŽUTI VOĆNI ŠEJK KOJI DAJE SNAGU

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Sastojci:

- sok od limuna

- voda VIVIA

- jabuka

- mango

- banana

- bademi

- sjemenke lana

smoothie, smuti, žuti šejk Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Sok od limuna i isitnjeno voće ubacite u blender, dodate pola litre VIVIA vode i sve dobro izblendate. Dobićete ukusan i bogat napitak, koji vam, ukoliko ste na dijeti, može zamijeniti jedan obrok.

POGLEDAJTE I OVO:

MONDO fitnes: Vježbe za noge i ruke (by VIVIA)

MONDO fitnes: Proljećni detoks sa VIVIA vodom (1)

Ostale vijesti