• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velšani šokirani "Marakanom": OVDE da igramo!?

Autor mondo.rs

Velški mediji pišu o stadionu "Rajko Mitić" na kome će Srbija u junu ugostiti njihovu reprezentaciju u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Nezadovoljni su polomljenim stolicama, toaletu i strmim tribinama. Zadovoljni cenom karte.

 Srbija-Vels-na-Rajko-Mitic-Velsani-nezadovoljni-stadionom Izvor: MN PRESS

Za tačno 44 dana reprezentacija Srbije će ugostiti Vels u jednoj od odlučujućih "bitaka" za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

"Orlovi" su odlično počeli kvalifikacije i trenutno su prvoplasirani u grupi "D" sa 11 bodova, koliko ima i reprezentacija Republike Irske, a ovo će biti drugi susret sa "zmajevima" pošto je u prvom susretu, u Kardifu, bilo 1:1 pošto je Aleksandar Mitrović izjednačio u finišu meča.

Kris Kolman i njegovi igrači žele da poprave utisak sa početka kvalifikacija i da obraduju navijače novom dobrom partijom koja bi najavila drugo uzastopno učešće na velikom turniru (prethodno su bili polufinalisti Evropskog prvenstva), ali će im biti potrebna odlična partija na stadionu "Rajko Mitić", odnosno na popularnoj "Marakani", 11. juna ove godine.

Upravo tim povodom su novinari iz Velsa izveštavali o stadionu u Ljutice Bogdana.

I nisu imali mnogo lepih reči...

Novinar portala "VelsOnlajn" (WalesOnline) je o stadionu "Rajko Mitić" razgovarao sa zvaničnim predstavnikom udruženja fudbalskih navijača te zemlje i šokirao se stanjem na najvećem srpskom stadionu na kome će prisustvovati oko 2,200 navijača Velsa koji su dobili kontigent ulaznica po ceni od tri i po funte.

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović


Velšani kažu da je cena jeftinija od "pinte piva" u pabovima u centru Kardifa...

"Ljudi misle da je super što su karte samo tri i po funte, ali stadion nije dovoljno dobar za ovaj susret. Mi bismo voleli da što više navijača iz Velsa ode u Beograd, ali nisam siguran koliko je to dobro jer je stadion jako siromašan", kazao je predstavnik navijača koji je kazao da će oni pokušati da dođu i do 3,500 hiljada ulaznica za ovaj meč.

Portparol grupe navijača komentariše i da su stolice polomljene, a stepenice veoma strme što može biti veliki problem usled nekih incidenata na samom meču.

Ističe i da su zatražili osveženje i da će im, navodno, biti dostavljeno u toku meča.

"Morate imati u vidu da će meč biti u junu, da će biti mnogo toplo i da će voda biti veoma važna za naše navijače. Takođe, neverovatno je da postoji samo jedan toalet. To znači da će dve hiljade naših navijača deliti oko osam pisoara", ističu Velšani i zgrožavaju se činjenicom da je svlačionica malo dalje od terena.


Nije zgoreg podsetiti da su Velšani bili nezadovoljni i posetom na "Karađorđu".

U okviru kvalifikacija za prethodno Svetsko prvenstvo Srbija, predvođena Sinišom Mihajlovićem, ugostila je Vels u Novom Sadu i "isprašila" ih sa šest golova u mreži (6:1), a naročito nezadovoljan bio je selektor Kris Kolman, koji i sada vodi Vels.

"Sećam se da smo nakon meča sedeli u svlačionici. Stadion je bio užasan, nije bilo svetla, plafon samo što se ne sruši...", kazao je Kolman nedugo posle meča.

Podsetimo, u planu je izgradnja "Nacionalnog stadiona" na kome bi igrala reprezentacija Srbije, a generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović je najavio da izgradnja počinje ili krajem 2017. ili početkom 2018. godine.
____________________________________________________________________

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store - PREUZMITE JE!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC