• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem seli na Vembli

Autor Anadolija

Novi klupski stadion kapaciteta 61.000 mjesta gradi se na lokaciji u blizini sadašnjeg Totenhemovog doma Vajt Hart Lejna.

Fudbalski klub Totenham Hotspur zvanično je potvrdio da će domaće utakmice naredne sezone igrati na Vembliju, dok budu u toku radovi na izgradnji njihovog novog stadiona.

Novi klupski stadion sa kapacitetom od 61.000 mjesta gradi se na lokaciji u blizini sadašnjeg Totenhemovog doma Vajt Hart Lejn. Ove sezone “pijetlovi“ su igrali na Vembliju  utakmice Lige šampiona i Lige Evrope, ali su upisali samo jedan trijumf u četiri susreta.

“Ovo je vjerovatno najuzbudljivije putovanje u istoriji kluba. Vembli će biti naš dom sljedeće sezone, a onda ćemo preći na jedan od najboljih stadiona takve vrste i jedinstven po tome što će se na njemu igrati i utakmice američkog fudbala, odnosno NFL lige. Taj stadion će biti ključan za naš budući rast i uspjehe“, kazao je predsjednik kluba Danijel Levi.

Novi stadion koji gradi Totenhem očekuje se da će koštati oko 891 milion evra, a njegovom izgradnjom biće otvoreno oko 3.500 radnih mjesta u tom području.

Totenhem, koji je trenutno drugi na tabeli Premier lige sa četiri boda manje od lidera Čelsija, posljednju utakmicu na Vajt Hart Lejnu odigraće protiv Mančester junajteda 14. maja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC