• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Teško zbog propagande, a onda i Vojvodine

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde u najavi utakmice sa Novosađanima govorio o negativnoj atmosferi koja je stvorena u javnosti.

 Crvena zvezda Vojvodina najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Derbi utakmica 33. kola Superlige igra se u nedelju od 18 časova na stadionu Rajko Mitić, gde će vodeća Crvena zvezda biti domaćin trećeplasiranoj Vojvodini (ulaz je besplatan, a prenos na TV Arena Sport 1).

"Čeka nas teška utakmica iz mnogo razloga, najpre zbog propagande koja se podigla i loše atmosfere koja je stvorena, a onda i zbog toga što Vojvodina ima dobar tim. Uvek smo teško izlazili na kraj sa njima. Prošla utakmica u Novom Sadu imala je 'filmsku' završnicu. Dobili smo ih prošli put ovde lako, ali ne očekujem da će ovaj put biti tako", izjavio je trener crveno-belih Miodrag Božović, podsećajući na optužbe iz Partizana da će Novosađani pustiti Zvezdu da pobedi.

Vojvodina će u Beograd doputovati sa trećim trenerom na svojoj klupi ove sezone, Radoslavom Batakom, koji je najavio da će njegov tim ići na pobedu.

"Još nisam čuo trenera koji nije rekao da dolazi na 'Marakanu' da pobedi. Nadam se da će proći kao i ostali...", imao je Božović spreman odgovor i rekao da promena stratega u redovima rivala nema mnogo veze sa njegovom pripremom utakmice.

"Menjali su trenere, ali ne igrače, tako da to neće uticati na našu pripremu utakmice".

Trener beogradskih crveno-belih, ipak, ne želi da potceni rivala.

"Ja o Vojvodini ne pričam lepe stvari iz kurtoazije. Stvarno mislim da imaju dobar tim. Malbašić, Paločević, Trujić, Knežević su izvanredni igrači, u odbrani imaju Lakićevića, Planića, Puškarića, Antića... Sasvim solidan sastav za ovu ligu. Ne očekujem laku utakmicu, ali daj Bože da bude lako".

Božović je, takođe, potvrdio da će umesto Mičela Donalda, koji je suspendovan zbog žutih kartona, u nedelju na poziciji defanzivnog veziste igrati Marko Poletanović, nekadašnji fudbaler Vojvodine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC