• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li se Liverpul ogrešio o Lazara? Jeste!

Autor mondo.rs

Većina navijača "redsa" smatra da je Lazar Marković prerano otpisan i da je klub trebalo da bude strpljiviji s njim.

Da li je Liverpul trebalo da bude strpljiviji sa Lazarom Markovićem?

Ovako je danas glasilo pitanje u anketi, koju je redakcija lista "Liverpool Echo" postavila navijačima "redsa", a sve zbog dva gola našeg reprezentativca u poslednja četiri nastupa za Hal siti za koji od prošle zime igra kao pozajmljen igrač.

Do trenutka objave ovog teksta, 60 odsto ispitanih izjasnilo se u korist mladog Čačanina, smatrajući da je prerano otpisan.

Liverpul je 2014. godine potrošio 25 miliona evra na transfer Markovića iz Benfike, ali on do danas nije uspeo da se nametne na "Enfildu", ni kod Brendana Rodžersa, koji ga je kupio, ni kod Jirgena Klopa, koji je nasledio sadašnjeg menadžera Seltika.

Marković je za manje od tri godine bio slat na tri pozajmice, u Fenerbahče, Sporting i sada Hal, gde se relativno brzo adaptirao, stekao status prvotimca i postigao dva važna gola u grčevitoj borbi za opstanak u kojoj se "tigrovi" nalaze od početka sezone.

"Liverpul je potrošio novac na mene i verujem da je trebalo da imaju više poverenja u moje mogućnosti. I Liverpul i menadžer", rekao je Marković, a prenosi "Liverpool Echo".

"Verujem da je trebalo da igram više nego što je bio slučaj, ali dobio sam priliku da igram na drugom mestu i nemam problem s tim. I dalje ne znam šta će se dogoditi na kraju sezone, zavisi od situacije u Liverpulu. Imam još dve godine ugovora sa Liverpulom, videćemo. Uživam igrajući u Premijer ligi i voleo bih tu i da ostanem", poručio je Marković sa istočne obale Engleske.

U ovom trenutku, situacija u borbi za opstanak u Premijer ligi izgleda ovako: Lester 37, Barnli 36, Hal 33, Svonsi 31, Midlsbro 27, Sanderlend 21. U Čempionšip će poslednja tri kluba, a Lester i Sanderlend imaju meč manje od konkurencije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC