• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović poveo Fulam u plej-of!

Autor mondo.rs

Srpski menadžer na klupi Fulama kolo pre kraja sezone izborio plasman u plej-of i boriće se za ulazak u Premijer ligu.


Uspeo je!

Slaviša Jokanović je napravio neverovatan posao sa mladim timom Fulama i kolo pre kraja Čempionšipa je izborio mesto u plej-ofu za ulazak u Premijer ligu!

Tim sa "Krejvin Kotidža" je danas protiv Brentforda odigrao 1:1, i ponovo promašio penal za pobedu, a s obzirom na to da je Lids junajted, konkurent Fulama za mesto koje vodi u doigravanje, odigrao 3:3 protiv Noriča, a Fulam ima drastično bolju gol razliku - to znači da Fulam ide u plej-of!

U Premijer ligu su se već plasirali Njukasl junajted i Brajton, dok će se treći učesnik Premijer lige tražiti između Redinga, Hadersfilda, Šefild venzdeja i Fulama.


U ovom trenutku teško je reći sa kojom ekipom će Fulam igrati, jer su svi "blizu", pa će to biti jasno tek posle poslednjeg kola, a treba napomenuti da se ukrštaju treći i šesti, odnosno četvrti i peti, a nakon dvomeča tih parova dobijamo finaliste koji idu na "Vembli".

Slaviša Jokanović je Fulam preuzeo krajem decembra 2015. godine kada je ovaj tim bio na 18. poziciji i u opasnosti da ispadne i u treći rang takmičenja, a uprkos tome što je najbolji deo ekipe rasprodat u toku narednog prelaznog roka - Slaviša Jokanović je uspeo da stvori kompakan tim od mladih igrača koje u budućnosti čekaju veliki transferi.


Jedan od njih je svakako i Rajan Sesenjon za koga se raspituju svi veći engleski klubovi, a mnogi ga već sada porede sa Garetom Bejlom pošto se i on sa pozicije levog beka "prešaltao" na levo krilo.

Podsetimo i da je Jokanović već uvodio Votford u Premijer ligu, ali je u pitanju bila direktna promocija, da bi nakon toga dobio otkaz.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC