• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kličko na konopcima, Džošua je ŠAMPION SVETA!

Autor mondo.rs

Britanski bokser Entoni Džošua "srušio" Vladimira Klička u 11. rundi na "Vembliju" i postao šampion teške kategorije.

Kakav spektakl pred 90.000 navijača na "Vembliju"!

Sjani britanski bokser Entoni Džošua (27) PREBIO je Vladimira Klička (41) u 11. rundi i tako došao do dominacije bokserskim svetom - odbranio je IBF trofej, ali i osvojio IBO i WBA super titule!

I ne samo to: Džošua je stigao tako do 19 pobede u 19 mečeva - SVE nokautom!


Gledali smo neverovatan meč i sve do pretposlednje runde činilo se da će on biti rešen "na bodove", iako su do tada obojica padali na pod, ali ništa od toga...

/ŠTA SE NALAZI NA USB-U KOJI JE VLADIMIR KLIČKO POKAZAO PRE MEČA?/

Džošua je tada neverovatno dobro "ušao" u rundu, uhvatio nespremnog Klička pogodivši ga desnim direktom, uprkos tome se neverovatno spremni Ukrajinac podigao, uspevao da odoleva, da bi ga Džošua nakon nove serije udaraca još jednom uspeo da ga sruši, I TAD se Kličko podigao, ali nakon novih napada Britanca sudija je odlučio da prekine meč.




Mora se reći da je Kličko, koji je ČETRNAEST godina stariji od Britanca, bio fantastičan.

Promenio je svoj stil boksa, bio daleko raznovrsniji i agresivniji nego što nas je navikao, ali jednostavno nije imao dovoljno snage protiv ovakvog Džošue.

Kličko je zapravo prvi bokser koji je Džošuu odveo u 11 rundi, do tada je rekord bio 8.



Vladimir je prvi pao na pod u petoj rundi, kada se već činilo da je sve gotovo za njega, ali se oporavio i već u narednoj sjajno odgovorio Džošui, na isti način, bio u prednosti narednih nekoliko rundi, ali se potom Britanac oporavio i skupio snagu za poslednji napad.

Nema sumnje - gledali smo spektakularan meč i buduću legendu ovog sporta!




UŽIVO:

- KRAJ! DŽOŠUA JE SRUŠIO KLIČKA!

- Sada je Džošua bio bolji, ali onda Kličko sa dva udarca na kraju uspeva da možda i preokrene u svoju korist. Sjajni udarci.

- Preslikana prethodna runda, s tim da je sada Džošua više napadao. Ko ima više snage?

- Osma runda nam i dalje nije dala odgovor ko je bliži pobedi, mada blagu prednost čini se ima Kličko, ali treba napomenuti da Džošua do sada nikada nije morao ovoliko dugo da napada protivnika. Uvek bi završio pre osme...

- Kraj sedme runde, malo "zatišje"!

Možda su se umorili (konačno) ova dvojica boksera, mnogo manje udaraca u ovoj rundi, ali smo videli kako Džošua "izaziva" Klička i koristi se "treš tokom".

- AU! Nastavlja se strašna borba! Kličko bolji!

Vladimir Kličko je desnim direktom pravo "među oči" udario Džošuu, ovaj je pao na pod, ali neverovatno je da je uspeo da se pridigne i oporavi. Ponovo je izdržao sve nalete Klička, neverovatno koliko snage imaju ova dvojica teškaša.

- Kakva peta runda! 

Obojica su "mrtvi umorni" posle neverovatnog boksa. Prvo je delovalo da je Kličko "gotov" nakon neverovatne razmene udaraca u kojoj je Džošua "uhvatio u mašinu" Ukrajinca, pao je na pod, ali se Kličko "digao kao iz pepela" i uspeo da umornog Britanca dovede u opasnost. Međutim, obojica su izdržala do kraja runde i jedva dočekala "gong".


LUDILO!

- U četvrtu rundu je sjajno "ušao" Vladimir Kličko i sa dva sjajna udarca "oštetio" protivnika, videlo se kako se zateturao i ušao u problem, ali nakon nekog vremena je uspeo da odgovori Ukrajincu i da nanese jak udarac, ne poput onog koji je primio, ali dovoljno da se vrati u meč.

- U prve tri runde prilično izjednačena borba, a može se reći da je Kličko spremio dobru taktiku, dok je Džošua "loše reagovao" na to i nervozno se ponašao.

- Pročitajte šta je Kličko rekao uoči borbe!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC