• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Penal je prestrog, a crveni neshvatljiv"!

Autor mondo.rs

"Neću ništa da komentarišem do ne budem pogledao snimak", rekao je trener Vojvodine posle burnog poraza od Crvene zvezde.

 Trener FK Vojvodina Radoslav Batak nakon poraza od FK Crvena zvezda 0:2 Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Vojvodine bili su jako blizu boda u Beogradu, koji bi "skinuo" Crvenu zvezdu s vrha tabele i promovisao Partizan u lidera na četiri kola do kraja, ali…

...sami su u velikoj meri doprineli da se to ne dogodi.

Nakon što je kapiten Novosađana, Nikola Antić, dobio crveni karton, njegov saigrač Marko Vukasović nepotrebno je sapleo Ričmonda Boaćija u svom šesnaestercu i skrivio jedanaesterac iz kog je Gelor Kanga konačno slomio otpor ekipe Radoslava Bataka.

Sa igračem manje u polju i golom manje na semaforu, Novosađani su u finišu utakmice savladani još jednom, međutim njihov novi šef, Batak, koji je u sredu u Kup utakmici sa Partizanom prvi put u karijeri samostalno vodio jedan seniorski sastav, smatra da "Zvezda ne bi dala gol Vojvodini ni za dve utakmice" da nije bilo crvenog i penala.

"Odigrali smo kvalitetno do 82. minuta, neću ništa da komentarišem do ne budem pogledao snimak. Ne bismo primili gol za dve utakmice. Mislim da smo u prvom poluvremenu imali zrelije šanse od Crvene zvezde, ali nismo uspeli da ih iskoristimo. Svojim igračima nemam šta da zamerim, jer mislim da su dali maksimum. Njima sve čestitke", rekao je Batak.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su njegovi fudbaleri imali problema sa odbranom Vojvodine u prvom poluvremenu zbog loše saradnje.

"Govorio sam i pre utakmice da Vojvodina ima dobru ekipu i da može da igra sa svakim u našoj ligi. Bilo nam je mnogo teško da napravimo nešto u prvom poluvremenu, jer se Vojvodina znalački branila. A i kada smo uspevali da probijemo, nismo imali završnicu. Ričmond Boaći je bio sam u šesnaestercu, ali igrači sa bokova se nisu pridržavali dogovora", rekao je Božović za televiziju "Arena sport".

Zvezda je pobedila golovima u 80. minutu iz penala i u 90, dok je Vojvodina od 70. minuta igrala sa desetoricom igrača, jer je Nikola Antić dobio crveni karton.

Poslušajte trenere oba tima.

Izjave
Izvor: YouTube



U narednom kolu, Vojvodina će na svom terenu dočekati ekipu Mladosti iz Lučana, a Crvena zvezda gostovati Voždovcu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC