• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Note 7 vraća se po vrlo visokoj ceni!

Autor mondo.rs

Da li će stići kod nas nismo sigurni, ali nismo sigurni ni u to da će mnogi pojuriti da ga kupe. Iz dva razloga.

 Samsung Galaxy Note 7 cijena, specifikacije, prodaja, kupovina Izvor: MONDO portal

Samsung je rešio da vrati posrnuli Galaxy Note 7 telefon na tržište u bezbednom stanju - sa manjom baterijom, proverenim komponentama i uz nove tipove baterija, koje prolaze rigoroznu proveru u osam stadijuma. I sve bi to bilo OK da, kako se šuška na internetu, cena povratnika nije planirana da bude između 600 i 700 dolara, odnosno evra u evropskom regionu.

Telefon će poneti oznaku Note 7R, imaće bateriju od 3.200 mAh i Android Nougat operativni sistem, umesto baterije od 3.500 mAh i Marshmallow Android OS-a. Ove informacije procurele su nakon što je Galaxy Note 7R prošao FCC sertifikaciju.

Čak 600 evra za telefon koji je povučen zbog mogućih komplikacija s baterijom, koji ima slabije performanse nego originalan model i koji bi trebalo da bude „iskupljenje“ za sve što se desilo je, ipak previše za najveći broj korisnika. O brojci 700 da i ne govorimo.

Većina korisnika složila se da bi cena ovog uređaja trebalo da bude oko 400 evra, pa bi mnogi „Galaktičkog Imperatora“ vrlo rado nabavili, jer je Note 7 bio zaista zvezda Samsung ponude - nešto najbolje što smo ikad koristili (uključujući i Galaxy S8).

Zapravo, odluka o visokoj ceni Note 7 modela možda je taktička odluka Samsung kompanije - većina korisnika Note 7 nije htela da vrati svoj telefon kad je Samsung to tražio, pa u kompaniji računaju na to da će korisnici, kad vide cenu, umesto za tim modelom posegnuti za Galaxy S8 ili Galaxy S8+ modelima. S obzirom na to da su mnogi oberučke prihvatali i Note 7 zamenu za Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, ovo možda i ima smisla. Videćemo…

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Samsung Galaxy Note 7 baterija problemi: Committed to Quality
Izvor: Samsung Mobile.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS