• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurković: Bez Ćelića i protiv Konjuha

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener rukometaša Borca m:tel Ratko Đurković potvrdio je za MONDO da će pivot Đorđe Ćelić propustiti i subotnju utakmicu u Živinicima u okviru drugog kola plej-ofa Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Ratko Đurković za MONDO pred meč sa Konjuhom Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučani će poslije startnog poraza od Izviđača u Ljubuškom, ponovo gostovati u narednom kolu rukometnog prvenstva BiH i to u Živinicima protiv Konjuha.


Kao i na susretu sa "skautima", niti u Živinicama neće biti povrijeđenog pivota Đorđa Ćelića, koji je povrijedio petu u finalu Svesrpskog kupa protiv Vojvodine u banjalučkom "Boriku".

SUDAR BRAĆE UNČANIN

Njegov pomoćnik, koji igra na bekovskoj poziciji u ekipi, Dejan Unčanin u subotu će igrati protiv tima koji s klupe predvodi njegov rođeni brat Bojan Unčanin. "Neće to sigurno biti 'bratski duel' jer su i Dejo i Boka na drugoj strani veliki profesionalci", dodao je stratrg Borca m:tel.


"Sigurno Ćelić neće igrati, ta povreda pete nije naivna i nadam se da će biti spreman za utakmicu protiv Vogošće u trećem kolu. Mi smo uprkos njegovom izostanku raspoloženi za sutra. Želimo pobjedu jer bez pobjede u gostima ne možemo se nadati tituli. Zato je meč sa Konjuhom nama ključni. Nezgodan je rival, ali vjerujem da možemo da pobijedimo i revanširamo se ekipi iz Živinica za poraz u prvom dijelu sezone", rekao je Đurković našem portalu.


Crnogorski stručnjak je dao kratak komentar i za poraz od četiri razlike u Ljubuškom.


"Protiv Izviđača smo imali 'crnu rupu' od 17 do 33 minuta, tu smo pomalo ušli u nervozu i onda je domaćin na odmor otišao sa šest pogodaka prednosti. U nastavku smo se konsolidovali i odigrali korektno. Pružili smo jak otpor Izviđaču, koji je dobra ekipa i mogu biti zadovoljan prikazanim ako zanemarimo taj drugi dio prvog poluvremena. Ipak, bila je prevelika razlika iz prvog da bismo nadoknadili".

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ADIO

Ma bradonju je trebalo odavno najuriti što dalje od Borca.

ALIBI TRENER

OVAJ OD KAD JE DOŠAO SAMO KUKA JUNAČINA O POVREDAMA. DOSADIO SI VIŠE ZEMLJAČE FATAJ SE POSLA I ZARADI TU ENORMNU PLATU PA ŠTO TI SE IGRAČI POVREĐUJU JUNAČINO. VRATITE PROFESORA BORKA KVAZISTRUČNJACI. KOLIKO SMO SAMO PARA BACILI NA RAZNE "STRUČNJAKE" DVORŠEKE,ĐURKOVIĆE...

RATKO

Na Ratku pet penala, dao tri gola i napravio " bezbroj" blokova. Ne znaš je li prije u odbrani ili u napadu, prespreman.

123

Srecno momci!!!

krcko

Bio jednom jedan Kosig.Ugasio se.Ekipa amatera koja se "bavila" rukometom.Nazalost to je sad postao Borac jer su se ti amateri ponovo poceli "baviti" rukometom.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC