• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Talični Fejsa - devet sezona, DVADESET trofeja!

Autor mondo.rs

Benfika gospodari Portugalom i stigla je do četvrte uzastopne titule na zapadu Pirinejskog ostrva - odnosno do 36. u istoriji "orlova"!

Fudbaleri Benfike odbranili su titulu u Portugalu i tako došli do 36. trofeja u nacionalnom prvenstvu i četvrte uzastopne titule, pa je dominacija "orlova" nastavljena!

Oni su u pretposlednjem kolu razbili Gimaraeš (5:0) i tako pobegli najbližem pratiocu Portu na osam bodova, doduše "zmajevi" tek igraju svoj meč 33. kola, ali praktično da dileme nije ni bilo pošto je tim Ruija Vitorije najveći deo prvenstva bio prvoplasiran.

Benfika je još u prvom poluvremenu rešila pitanje pobednika (Servi, Himenez, Pici i Žonas), a brazilski napadač je u nastavku postavio i konačan rezultat sa penala.

Ono što je zanimljivo jeste to da je Ljubomir Fejsa ponovo osvojio titulu!

Talični defanzivni vezista je od sezone 2008-09 sa Partizanom svake naredne bio prvak zemlje u kojoj nastupa, pa tako ima tri titule u Srbiji, tri u Grčkoj sa Olimpijakosom i još četiri sa Benfikom!

Kako deset u devet sezona? Prosto jer je u sezoni 2013/14 je prvo zaigrao za crveno-bele iz Pireja, a potom krajem avgusta prešao u Benfiku i zvanično se vodi da je sa oba tima bio prvak.

Ono što je zanimljivo jeste i to da je on sa pomenutim timovima bio uspešan i u Kup i raznim Superkup takmičenjima, pa mu je ovo DVADESETI trofej u karijeri. 

Jedino je izgubio finale Lige Evrope od Čelsija u sezoni 2013/14.

Neverovatan uspeh, zaista!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC