• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koga će Muslin pozvati za Velšane?

Autor mondo.rs

Izvesno je da će debitantski poziv u nacionalni tim Srbije dobiti Aleksandar Prijović, kao i da će se trojica fudbalera vratiti u pogon mlade reprezentacije.

 Koga će Muslin pozvati za Velšane? Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije u nedelju, 11. juna, od 20.45 na stadionu Crvene zvezde biće domaćin Velsu u utakmici šestog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Selektor Slavoljub Muslin tim povodom će u 11.30 saopštiti spisak igrača na koje računa za veoma važnu utakmicu našeg tima.

Izvesno je da će se u nacionalnom timu po prvi put naći Aleksandar Prijović, odlični napadač koji nastupa za PAOK, a prethodno je pažnju na sebe skrenuo partijama u dresu varšavske Legije.


Prijović ima 27 godina, rođen je u Švajcarskoj, za čije mlađe kategorije je redovno nastupao, ali ne i za A selekciju.

Pored poziva visokom napadaču, poznato je i da će, za razliku od utakmice protiv Gruzije u prošlom kolu, izostati Uroš Đurđević, Mijat Gaćinović i Saša Lukić, koji se vraćaju u mladu reprezentaciju zbog priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo u Poljskoj (16-30. juna).

Podsetimo, posle polovine kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, Srbija se nalazi na vodećoj poziciji, ali sa istim brojem bodova kao Republika Irska. Obe selekcije u pet utakmica sakupile su po 11 bodova, s tim da naši fudbaleri imaju bolju gol-razliku. Na trećem mestu je Vels sa sedam bodova, koliko ima i četvrtoplasirana Austrija, a slede Gruzija sa dva i Moldavija sa jednim bodom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC