• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Najdraža titula (FOTO)

Autor mondo.ba

Dragan Bajić sa Igokeom osvojio treću tutulu šampiona BiH. Kaže da mu je ova najdraža.

 KK Igokea šampion BIH 2017. Izvor: Nemanja Babić/MONDO

Igokea je pod vođstvom Dragana Bajića od šest titula šampiona BiH osvojila tri. Bajić je onu prvu 2001. godina osvojio kao igrač, tako da ima četiri titule šampiona Bosne i Hercegovine sa Igokem.

Trofejni trener kaže kako mu je ova posljednja možda i najdraža.

“Ono što je najvažnije osvojili smo titulu i ispunili cilj. Snažnom odbranom od samog početka nametnuli smo svoj ritam. Sa dosta trčanja postigli smo dosta lakih poena i stekli zavidnu prednost u prvom poluvremenu. Mislim da smo pametno priveli utakmicu kraju”, rekao je Bajić, koji je na kraju meča završio na rukama svojih igrača.

“Ja bih ovom prilikom čestitao mojim igračima, kao i KK Bosna i kolegi Gvozdiću na sjajnoj partiji u ovoj finalnoj seriji. Gledajući kroz šta sve prolaze i oni su zaslužili sve pohvale", rekao je Bajić i dodao:

“Zahvalio bih se svojim igračima i Upravi na maksimalnoj podršci i na jednoj sjajnoj sezoni. Možda i najbolja sezona u istoriji kluba kada se uzmu u obzir finansijska ulaganja. Jako sam srećan i ovo je možda u mojoj karijeri bila najteža sezona. Gledajući ABA ligu sa kojim smo sredstvima ušli da se borimo za opstanak. Na kraju je sve to super ispalo, osvojili smo peto mjesto. Ova bh. liga, koja je kvalitetnija nego prethodnih sezona je bila jako teška i naporna. Mislim da smo na kraju zasluženo osvojili titulu", rekao je Bajić, koji se zahvalio i publici i medijima.

" Hvala puno publici, koja nas je pratila tokom sezone. Nadam se da smo im se odužili na pravi način. Takođe zahvalio bih se i medijima u Bosni i Hercegovini na korektnom izvještavanju",završio je trener Igokee.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC