• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan kažnjen, Zvezda ukorena

Autor mondo.rs

Crno-beli kažnjeni su zbog nediscipline svojih navijača tokom "večitog derbija". "Ponašanje navijača Crvene zvezde takođe zaslužuje sankcionisanje, ali..."

 Partizan kažnjen, Zvezda ukorena Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Partizan kažnjen je sa 90.000 dinara zbog toga što su, citiramo, "navijači bacali čvrste predmete na klupu gostujuće ekipe" i zbog "bacanja jake petarde, topovskog udara, pored terena", navodi se u poslednjem saopštenju kancelarije košarkaške Superlige.

Crno-beli su kažnjeni kao organizatori poslednjeg "večitog derbija", na kojem su bili prisutni i navijači Crvene zvezde.

"Ponašanje navijača Crvene zvezde takođe zaslužuje sankcionisanje, ali prema Propozicijama takmičenja gostujuća ekipa odgovara za ponašanje svojih navijača samo onda ako ih organizovano dovedu na utakmicu, što ovoga puta nije bio slučaj", navodi KLS u saopštenju.



Od ostalih kazni, izdvaja se ona za Marka Marinovića iz Borca, koji je dobio tehničku grešku, samim tim i kaznu od 12.000 dinara.

"Zbog neizmirenih finansijskih obaveza suspenduje se KK Spartak i ukoliko ne izmiri dugovanje do 24. 05. 2017. nema pravo nastupa u XI kolu", piše u istom saopštenju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC