• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Sad: Četiri medalje za ''Jungić'' vina

Autor mondo.ba

Vina vinarije ''Jungić'' osvojila četiri prestižne nagrade na novosadskom sajmu poljoprivrede.

Na nedavno održanom 84.Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, najprestižnijem u ovom dijelu Evrope, vinarija "Jungić" je za svoj rad ponijela titulu aposultni Šampion kvaliteta u kategoriji crvenih i bijelih vina za 2017.godinu, osvojivši još četiri zlatne medalje za svoje proizvode, od kojih dva velika zlata za crvena vina, saopšteno je iz Vinarije "Jungić".

Šampionska odličja su ponijela i pojedinačna vina, koja su već pronašla put do potrošača na tržištu Bosne i Hercegovine.

Šampion kvaliteta crvenih vina sajma u Novom Sadu, ocijenjeno najvišom ocjenom i velikom zlatno medaljom je vino "Cabernet Sauvignon Barrique" berba 2012.

Velika zlatna medalja pripala je i crvenom vinu "Vranac Jungić" berba 2012, što potvrđuje činjenicu da je markovačka zemlja bila izuzetno naklonjena crvenom grožđu tokom 2012.godine.

Zlatne medalje pripale su i vinu "Šikar Reserva" berba 2009 i bijelom vinu "Chardonnay Jungić" berba 2015.

Sajam u Novom Sadu i izuzetni rezultati koje je vinarija "Jungić" postigla, predstavljaju nastavak i potvrđuju rezultate sa ovogodišnjeg "BEOWINE" sajma u Beogradu, na kojem je u izuzetno jakoj konkurenciji vinarija "Jungić" osvojila tri zlatne medalje, za crvena vina "Vranac Jungić" 2012, "Šikar Barrique" 2010 i bijelo vino "Balatin Selekcija" 2015.

"Istrajnost na vinskom putu koja se nalazi u svakom zaposlenom u vinariji Jungić, dokazuju da se trudom i vjerom u rezultate, može istrajati u kreiranju domaćeg brenda koji će biti prepoznatljiv ne samo na tržištu Bosne i Hercegovine, već i u vinskim krugovima širom Evrope", kažu u ovoj vinariji.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE