• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter razmišlja kao veliki klub, ali realnost je..

Autor mondo.rs

Ni Simeone, ni Konte, ni Poketino. Vlasnici "nerazura" moraće da se spuste na zemlju kada je izbor trenera u pitanju.

Antonio Konte, Dijego Simeone i Maurisio Poketino navodno su dobili bogate ponude Intera i rok da se izjasne da li žele, ili ne, da preuzmu "nerazure" ovog leta.

Mora se reći da su novi vlasnici slavnog i posrnulog kluba iz Milana, kineski biznismeni iz kompanije Suning, "pucali" visoko od starta i na tome im se ne može zameriti.

Ono što se dogodilo je realnost.

Iako se u Kini gotovo sve može kupiti novcem, naročito u fudbalu gde malo koji fudbaler odbije priliku da zaradi i četiri, pet, deset puta više nego u Evropi, na Starom kontinentu stvari donekle funkcionišu drugačije.

Posle Poketina i Kontea, koji su ranije još poručili da ostaju u Totenhemu i Čelsiju, u ponedeljak je i bivši fudbaler Intera, srčani trener Atletiko Madrida, Simeone, rekao da ne ide nigde i da "drugi imaju novac, ali Atletiko atmosferu".

Dovedeni u neprijatnu situaciju, u Interu će najverovatnije morati da se pozabave pregovorima sa uskoro slobodnim trenerom Lućanom Spaletijem, koji će narednog vikenda poslednji put voditi Romu u svom drugom mandatu.

Od ranije je poznato da aktuelni šef Stefano Pioli, doveden da zameni neubedljivog Franka De Bura, neće ostati u klubu za sezonu 2017/18, a od danas je izvesno da će ga na tom mestu zameniti Spaleti, koji je između dva mandata u Romi dugo radio u Zenitu za veliki novac.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC