• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Želim da desetu slavim u Beogradu

Autor mondo.rs

Željko Obradović izneo u intervjuu za "Novosti" utiske posle devete osvojene titule prvaka Evrope.

Kada Željko Obradović osvaja titule prvaka Evrope deluje lako.

Deluje, jer ih do sada ima devet, koliko i najtrofejniji klub Real Madrid. Ali, trener Fenerbahčea, posle istorisjkog uspeha sa istanbulskim sastavom, kaže za "Novosti" da je posle bitke lako pričati o svemu.

 Željko Obradović trijumfalno je završio još jedan Fajnal for (16. u karijeri). Posle Partizana i Huventuda, "prvenac" je obezbedio i Feneru. I ne samo to, trofej osvojen u finalu protiv Olimpijakosa je prva tutula prvaka Starog kontinenta za tursku košarku.

"Sada je to lako da se kaže. Ali, moj stručni štab i svi moji igrači najbolje znaju koliki je, u stvari, pritisak bio kada smo znali da je Fajnal for u našem gradu i da ćemo mi igrati na njemu. Međutim, mene i njih je dodatno opustilo to što smo mesec dana pred turnir ušli u vrhunsku formu i što smo polufinale sa Real Madridom i finale sa Olimpijakosom odigrali onako kako smo želeli. Svi smo veoma ponosni", rekao je Obradović.

Pre 25 godina Željko je, takođe u Istanbulu, ali u dvorani "Abdi Ipekči" osvojio svoju prvu, a za Partizan za sada jedinu titulu šampiona Evrope.

"Bilo je ove sezone mnogo razloga za podsećanje i vraćanje filma 25 godina unazad. Nisam do finala mnogo razmišljao o tom podatku, ali mnogo je prijatelja koji me na prelep način podsećaju da sam prvi trofej osvojio u Istanbulu sada i ovaj deveti."

Najtrofejniji stručnjak Evrope planira da deseti proslavi u Beogradu.

"To bi bilo veoma, veoma lepo. Ali, put kroz napornu sezonu i put ka Fajnal foru je neverovatno težak. Imam ogromnu želju da sa Fenerbahčeom budem učesnik tog turnira, u mojoj Srbiji i mom Beogradu. Da se i tamo radujemo", završava Željko Obradović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC