• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumbaković pozvao dvojac iz Partizana

Autor mondo.rs

Na spisku selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića za naredne obaveze reprezentacije i četiri fudbalera iz srpske Superlige.

 Crna Gora spisak Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Crna Gora je na polovini kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiju 2018. godine drugoplasirana u svojoj grupi "E", a jedan od važnijih mečeva mogao bi da bude naredni protiv Jermenije u Podgorici.

U pitanju je reprezentacija koja je osvojila samo jedan bod manje od naših suseda, ali renome tog nacionalnog tima znači i da se pobeda podrazumeva.

U ovom ciklusu Crna Gora će se osim sa Jermenijom sastati i sa Iranom, u pitanju je prijateljski meč, a selektor Ljubiša Tumbaković odlučio je da za ove susrete pozove 29 fudbalera, od kojih su čak četvorica iz Superlige Srbije.

Dobra forma Marka Jankovića i Nebojše Kosovića, koji igraju vrlo dobro u Partizanu ovog proleća, značila je i ponovni poziv u nacionalnu selekciju, a na spisku su i Vladimir Jovović (pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde u Spartaku) i Dušan Lagator (Čukarički).

Na spisku je ponovo i Mirko Ivanić, fudbaler BATE Borisova, koji je nedavno i debitovao za Crnu Goru uprkos tome što je igrao za mladu reprezentaciju Srbije.

"Gledali smo da, sa određenim izuzecima koji su neophodni, pozovemo igrače koji imaju značajnu minutažu u svojim klubovima i koji su u fizičkom i tehničkom tonusu na samom kraju sezone. Sve je podređeno rezultatu u duelu sa Jermenijom pa smo na taj način i pristupili sastavljanju spiska za ove dve utakmice", kazao je Ljubiša Tumbaković.

Ovo je kompletan spisak:

GOLMANI: Mladen Božović (Zeta), Vukašin Poleksić (Vašaš, Mađarska), Danijel Petković (MTK Budimpešta, Mađarska), Milan Mijatović (Dečić).

ODBRANA:
Stefan Savić (Atletiko Madrid, Španija), Filip Stojković (Minhen 1860, Nemačka), Adam Marušić (Ostende, Belgija), Nemanja Mijušković (Taraz, Kazahstan), Elsad Zverotić (Sion, Švajcarska), Emrah Klimenta (Sakramento, SAD), Žarko Tomašević (Ostende, Belgija), Marko Simić (Rostov, Rusija), Marko Baša (Lil, Francuska), Dušan Lagator (Čukarički, Srbija).

VEZISTI:
Marko Janković (Partizan, Srbija), Nikola Vukčević (Braga, Portugal), Marko Bakić (Alkorkon, Španija), Aleksandar Šćekić (Genčeribirligi, Turska), Vukan Savićević (Slovan Bratislav, Slovačka), Nebojša Kosović (Partizan, Srbija), Mirko Ivanić (BATE Borisov, Belorusija), Damir Kojašević (Vardar, Makedonija), Vladimir Jovović (Spartak Subotica, Srbija), Sead Hakšabanović (Halmštad, Švedska).

NAPADAČI:
Stevan Jovetić (Sevilja, Španija), Fatos Bećiraj (Dinamo Moskva, Rusija), Stefan Mugoša (Karlsrue, Nemačka), Luka Đorđević (Zenit, Rusija) i Mirko Vučinić (Al Džazira, UAE).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC