• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižoviću trofej na startu trenerske karijere!

Autor mondo.ba

Mladen Žižović prije 15 dana preuzeo je funkciju šefa stručnog štaba bijeljinskog Radnika, a već danas osvojio je prvi trofej u trenerskoj karijeri - Kup Republike Srpske.

 FK Radnik osvajač Kupa RS 2016/17 Mladen Žižović osvojio prvi trofej kao trener Izvor: Bojan Jakovljević, mondo.ba

Radnik je pobjedom u Trebinju 2:1 potvrdio trijumf iz prvog meča u Bijeljini i ukupnim rezultatom 4:1 stigao do petog trofeja u Kupu Republike Srpske.

Bijeljinci su protiv raspoloženog rivala u oba meča pokazali da su kvalitetniji tim, te sasvim zasluženo stigli do pehara, kojim su se po broju trofeja izjednačili sa banjalučkim Borcem.

Ostaće zapisano da je na "Policama" Mladen Žižović stigao do prvog trofeja u trenerskoj karijeri, i to svega 15 dana nakon što je na klupi Bijeljinaca zamijenio Nebojšu Miloševića.

"Savladali smo ekipu Leotara koja je u prvom poluvremenu odigrala fantastično. Zadavali su nam mnogo problema dok su imali snage, ali smo u nastavku 'dodali gas' i pokazali da smo iskusniji i bolji u ovom momentu", rekao je nakon meča Žižović.

Mladi stručnjak poželio je prvom šampionu BiH da se uskoro vladi na staze slave.

"Želim Leotaru, klubu bogate istorije i tradicije, da se što prije vrati na mjesto koje mu pripada, a to je, ako ne Premijer liga BiH, onda bar Prva liga Republike Srpske. U dogledno vrijeme nadam se da će se u Trebinju ponovo igrati premijerligaške utakmice", dodao je trener Semberaca.

Leotar danas tavori u drugoligaškom društvu Srpske, a Rajko Mičeta i njegovi saradnici, te fudbaleri iz Trebinja čine sve kako bi se Žižovićeve želje ostvarile.

"Čestitam kolegi Žižoviću na osvojenom Kupu RS. Drago mi je što je uspio da ostvari ovakav uspjeh na početku trenerske karijere. Sigurno da predstavlja veliki trenerski potencijal Republike Srpske", poručio je trener Trebinjaca.

On je istakao zadovoljstvo što je publika u Bijeljini i Trebinju vidjela dvije dobre, borbene utakmice, u kojima su Bijeljinci ipak pokazali više.

"Obje ekipe odbranile su instituciju kupa, dostojno se predstavile dobrom igrom, ali na terenu se vidjelo zašto je Radnik u Premijer ligi BiH, a Leotar u Drugoj ligi RS. Samim plasmanom u finale mi smo ispisali istoriju. Voljni momenat kod mojih igrača bio je na visokom nivou, a borili smo se dok su imali snage i svježine", dodao je Mičeta.

Dakle, Radnik je u Trebinju spisak trofeja uvećao za još jedan, dok Leotar ostaje na dva osvojena trofeja u najmasovnijem takmičenju RS.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC