• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca m:tel: Kako ne bih bio zadovoljan?

Autor mondo.ba

Šef struke rukometaša Borca m:tel Ratko Đurković nije želio previše da "poleti" nakon trijumfa protiv Konjuha jer je pred Banjalučanima utakmica sezone u Vogošći koja može donijeti titulu "Velikanu iz Gospodske".

 Ratko Đurković poslije RK Borac - RK Konjuh Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Crveno-plavi su povezali i treću pobjedu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

U srijedu uveče u dvorani "Borik" savladan je Konjuh rezultatom 31:24 (16:11) za lidersku poziciju na tabeli.

"Dobro je bilo, ali mislim da smo previše željeli da u prvih 20 minuta napravimo 10 razlike pa smo imali i dosta tehničkih grešaka što nam se nije dešavalo protiv Vogošće i Izviđača. Ipak, kontrolisali smo meč cijelo vrijeme, jasno je da smo u naletu dobre igre i energije tako da smo dobro odradili posao. Zadovoljan sam, kako ne bih bio zadovoljan", rekao je Đurković banjalučkim novinarima.

Strateg Banjalučana nije želio da komentariše žrijeb Kupa BiH koji je Borcu m:tel dodijelio organizatora završnice Zrinjski, već se osvrnuo na predstojeću utakmicu posljednjeg kola u subotu protiv Vogošće, koja crveno-plavima može donijeti šampionsku titulu.

"Moramo se pripremiti prvenstveno na psihičkom planu da odigramo kako znamo. Vogošća zbog poraza od Izviđača više nema šanse, vidjećemo kakav će biti njihov pristup, ali mislim da treba da se bavimo sa nama i našim dobrim igrama, pa vjerujem da neće biti problema".

Đurković je naglasio da je pred ključni meč psihološka prednost na strani njegovog tima.

"Došli smo do toga da odlučujemo u posljednjem kolu, to smo zaslužili jer smo pokazali da možemo. Tako se namjestilo, a očekujem samo da imamo ovakav pristup i borbenost, i onda mislim da neće biti problem. Ali sačekajmo, ne bih isticao da se nešto 'mora' jer moramo samo da uživamo u igri.Utakmica je za titulu, a na nama je psihološka prednost", zaključio je trener crveno-plavih.

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

propuh

Bravo za zadnje tekme.ali ipak je ovo Premier ,,kuruz,,liga....sta ako se udje u Seha ligu...je li ovaj trener i njegovi pomocnici tome dorastao...znaci opet kupovina...golmani su ok,ako ostanu,al cisto sumnjam da ce cekati platu po tri mjeseca...pivot,srednji bek,desni bek,mozda i krila,sve ce se to morati kupovati(ako neko od ostalih i ostane)..da ne budemo kanta za nabijanje..a od cega kad se i ovima duguje ohoho...lijepo je biti prvak ali treba to i opravdati...

BL

@propuh pojma ti nemas, a pravis se pametan! Pametniji cu ucutali!

123

@propuh Druze, nije ni tebi lako! Ne znas tri recenice sastaviti, a pokusavas neku pamet prosipati. Zalosna je cinjenica ko sve sebi daje za pravo da kritikuje! Da li ste vi svjesni cinjenice da je Borac tek poslednju utakmicu odigrao kompletan, da je kroz prvenstvo konstantno konstantno imao povrijedjena 2 igraca, a nekad i vise?!? Ovi momci mogu puno vise od ovog prikazanog do sad, mladi su i imaju dosta prostora za napredak... Malo podrske i vjere ne bi bilo na odmet! Treba da vas je sramota, jer evo npr mene jeste kad vidim ko i kako "navija" za Borac! Sramota me je svakog vaseg polupismenog komentara i kritike koju ovdje upucujete njima, jer nisu to zasluzili... evo, titula se smijesi, a vi umjesto to da pohvalite pljujete po pivotu, srednjem beku, bekovima i MOZDA krilima! Takve navijace i simpatizere kluba ne bih pozelio ni nasim najvecim rivalima! Znaci, KANAL!

ČINJENICA

Činjenica je da je Borac naj bolje odigrao dvije utakmice kada trener Đurković nije bio na klupi.To dovoljno govori o kakvom se "stručnjaku" radi...

Copy paste

@ČINJENICA Opet pišeš isti komentar koji blago rečeni nema nikakvog smisla.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC