• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leonardo: Hvala crno-bela porodico!

Autor mondo.rs

Nova emotivna poruka napadača iz Brazila. Ponovo se postavlja pitanje: da li i oproštajna? Partizan želi da ga zadrži još neko vreme...

 Leonardo-Partizan-poruka-Instagram Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Sezona se za FK Partizan zvanično završava u subotu uveče, kada će crno-beli posle finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, spustiti zavesu na za njih već sada uspešnu sezonu.

 Titula šampiona je osvojena, obezbeđene su kvalifikacije za LIgu šampiona, a pobeda protiv "večitog rivala" i osvajanje "duple krune" bio bi šlag na torti za ekipu Marka Nikolića.

Igrači koji će ovog leta napustiti Partizan ne mogu da zamisle bolji i lepši oproštaj od navijača i kluba.

A, da li je među njima i Leonardo?

To u ovom trenutku ni sam Brazilac ne zna. Ponude iz bogatijih liga i klubova postoje. I Partizan ga želi još neko vreme, barem dok se ne završe kvalifikacije za elitno takmičenje.

"Želim da se zahvalim Bogu, Partizanu i navijačima i svima koji rade u ovom divnom klubu u kom sam proveo sjajne trenutke u teškom periodu moje karijere. Imao sam mnogo problema, ali sam, Bog zna, dao sve Partizanu, kao i svi koji su deo ove porodice. Danas mi se čini da sam osvojio svet i zbog toga sam presrećan, zbog titule koja je došla kao nagrada za naš trud. Hvala što si stajala uz mene, crno-bela porodica", osvanulo je na Instagram profilu Leonarda.

Sportski direktor Ivica Iliev rekao je da će biti teško zadržati sjajnog golgetera. Za sada je, prema pisanju medija, najkonkretniji grčki PAOK, koji je spreman da da 2,5 miliona evra.

Quero agradecer a Deus primeiramente agradecer o Partizan os fãs e todo mundo que trabalha nesse clube maravilhoso eu passei um momento difícil da minha vida tive muitos problemas mais Deus sabe de tudo dei a volta por cima com ajuda do Partizan e de todos que faz parte dessa família hoje parece que eu ganhei o mundo muito feliz por ganhar esses prémios mais feliz de saber que valeu o esforço obrigado por estar comigo família preto e Branco ⚫⚪❤⚽️❤️⚽️❤❤❤❤I want to thank God first to thank Partizan the fans and everyone who works in this wonderful club I spent a difficult time in my life I had many problems but God knows everything I gave back with Partizan and everyone who is part of this Family today it seems that I won the world very happy to win these awards happier to know that it was worth the effort thank you for being with me black and white family @partizanbelgrade agradece também ao meus amigo de time sem eles não teria ganhado isso vivendo um dia de muita felicidade e amor obrigado senhor ❤⚽️

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC