• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Partizan će ostati u sadašnjoj ulozi

Autor mondo.rs

Trofejni trener smatra da crno-beli "funkcionišu onako kako mnogima odgovara".

 Duško Vujošević o KK Partizan Izvor: MN PRESS

Sportski direktor KK Partizan Dragan Todorić ovih dana je izjavio da će u Humskoj 1 "moći da stave ključ u bravu", ukoliko ne budu produženi sponzorski ugovori sa dve velike državne kompanije.

Duško Vujošević u intervjuu za list "Alo" kaže da Todorić takvim izjavama izlazi iz okvira svojih zaduženja i da ih daje prvenstveno vodeći računa o ličnim interesima.

"Todorić zna da Partizanu sledi prestrojavanje i zna da će klub dobiti osnovna, minimalna sredstva. Započinjući tu priču, on želi da bude zaslužan za njihovo dobijanje i da, kao takav, u novim promenama ponovo preživi", rekao je Vujošević.

Crno-beli su ove sezone igrali FIBA Ligu šampiona, plasirali su se u plej-of ABA lige i ispali od Cedevite u polufinalu, dok u domaćem prvenstvu dele čelnu poziciju sa Crvenom zvezdom.

NEMA POVRATKA

Vujoševiću uskoro ističe ugovor sa Limožom. Onda će se posvetiti radu sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, a veruje da njegov naredni klub neće biti iz Srbije. "Za mene u Srbiji nema mesta, zato što sam proglašen za nekoga ko se meša u politiku, a samo sam se borio da se politika u toj meri ne meša u moj život".

Njegov nekadašnji trofejni strateg misli da neće biti ništa od "stavljanja ključa u bravu", već prognozira Partizanu još ovakvih sezona.

"Sada Partizan funkcioniše onako kako mnogima odgovara, a klub će biti podržan u toj meri da i narednih sezona ostane u istoj ulozi - ništa više od toga".

Vujošević je pre nepune dve godine smenjen sa pozicije šefa struke, nakon što je Predrag Danilović podneo ostavku i ustupio predsedničku fotelju Nikoli Pekoviću.

"Odrađene su promene skoro svih ljudi iz uprave i stručnog štaba i rečeno je da će to doneti klubu mirno funkcionisanje. Ja znam da meni kasne sa plaćanjem skoro godinu dana, iako je dug reprogramiran i podeljen u rate. Ako ne budem imao druge alternative, biću prinuđen da po završetku sezone tužim klub".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC