• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefon na koji Apple neće imati odgovor

Autor mondo.rs

Galaxy Note 8 stiže krajem leta, a već sad su procurele mnoge informacije koje stavljaju ovaj uređaj ispred potencijalnih rivala, prvenstveno Apple iPhone 8 modela, koji bi trebalo da se pojavi u septembru.

Samsung neumorno radi da se osigura da je njihov novi Galaxy Note 8 najbolji novi smartfon 2017. godine. Slučaj sa Galaxy Note 7 je bio manje-više potpuna katastrofa, što je zaista šteta, imajući u vidu da se svima svideo, sve dok nije počeo da eksplodira ljudima u rukama. Ove, 2017. godine, Samsung se prebacio na svež i uzbudljiv novi dizajn sa Galaxy S8 i Galaxy S8+. Novi Infinity Display na ovim telefonima okupira impresivnih 83 odsto prednje strane, stvarajući najimpresivnije iskustvo koje smo imali da vidimo, do sada, na nekom flagship pametnom telefonu.

Zvanično potvrđen najjači telefon!

Sa Galaxy Note 8, Samsung, navodno, gura svoj moderni "sve je ekran" dizajn još dalje, i sada nove procurele informacije pokazuju nešto što bi moglo da postane najlepši smartfon kojeg je svet ikada video. Sa 6.4 inča ekrana u gotovo istim dimenzijama kao i Galaxy S8+ koji ima ekran od 6.2 inča i glasinama da će biti zaobljen sa sve četiri strane, to bi zaista moglo da bude istina.

Samsung Galaxy note 8 introduction
Izvor: Concept Creator

Ostale moguće inovacije uključuju i najnoviji S-Pen koji bi, možda, mogao da ima ugrađen zvučnik, kao i ekvivalent Apple-ovoj 3D Touch mogućnosti.

Predstojeći iPhone 8, kompanije Apple treba da bude prikazan u septembru, sa glasinama o lansiranju kasnije istog meseca i čak ranog novembra. Sudeći po onome što smo čuli od gotovo svih nezavisnih izvora, telefon bi trebao da ima moderan novi dizajn, koji je veoma sličan Galaxy S8 uređaju, ali možda još uglađeniji, zahvaljujući ispoliranim ivicama od nerđajućeg čelika. Ako se sve ove nove informacije pokažu tačnim, međutim, Samsung bi mogao da zaseni Apple-ov iPhone za desetogodišnjicu, čak i pre nego što bude lansiran, prenosi bgr.

Video kojeg je postavio Twitter korisnik mmddj_china, poznat po ispravnim procurelim informacijama, prikazuje stakleni prednji panel predstojećeg Galaxy Note 8. Kao što se jasno da videti na video snimku, stakleni panel gotovo da nema ivice ni sa jedne strane, što se slaže sa dosadašnjim glasinama o ovom telefonu.

Prva slika Galaxy Note 8 je stigla!

Ako se ovo sve ispostavi da je tačno, Samsung verovatno priprema telefon koji će za Apple predstavljati vrlo težak uređaj za prevazilaženje, barem kada je reč o dizajnu. Note 8, po glasinama treba da sadrži i skener otiska prsta ugrađen u sam ekran, kao i duplu pozadinsku kameru, što je veoma slično onome što se očekuje od iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 se očekuje da će biti prikazan i pušten u prodaju kasnije ovog leta, pre Apple najave za iPhone 8.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS