• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tresač dobio otkaz zbog izjave "FMP 1 ili FMP 2"

Autor mondo.rs

MONDO iz pouzdanih izvora saznaje da je Tresač u okviru rešenja o otkazu dobio i odluku kluba da ga kazni oduzimanjem dve i po mesečne plate.

Đorđe Tresač (29) od petka popodne više nije košarkaš Spartaka iz Subotice!

Izjava o "lakšem treningu" Partizana posle utakmice sa njegovim timom u četvrtak uveče (100:80), kao i to što je poželeo crno-belima da osvoje titulu "svejedno da li protiv FMP-a 1 ili FMP-a 2", koštaće ga angažmana u samom finišu sezone, ali i novčano.

Spartak je u zvaničnom saopštenju najavio da će "ovakvo ponašanje najoštrije kazniti", a MONDO iz pouzdanih izvora saznaje da je Tresač u okviru rešenja o otkazu dobio i odluku kluba da ga kazni oduzimanjem dve i po mesečne plate.

Krilni košarkaš potpisao je za Spartak početkom januara i te dve i po plate se odnose na novac koji mu je klub do juče dugovao, a koji sada neće "videti" zbog neodmerene izjave.

Tresač je u drugoj polovini sezone bio jedan od najboljih igrača Spartaka, a Partizanu je na svom, pokazalo se, oproštajnom meču ubacio 19 poena.

Izjavom o "dva FMP-a", ovaj deklarisani navijač Partizana je aludirao na odnos kluba iz Železnika sa Crvenom zvezdom, u okviru Unapred pripremljenog plana reorganizacije crveno-belih, koji su leta 2011. bili u finansijskom kolapsu i spas su potražili u saradnji sa FMP-om i Nebojšom Čovićem.

FMP, koji se danas takmiči u Superligi Srbije i na putu je da se ponovo plasira u ABA ligu, formalno pravno je potpuno zaseban klub, ali u praksi je deo Zvezdinog sistema i smatra se njenim razvojnim timom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC