• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počeo plivački miting "Banjaluka open 2017."

Autor Anadolija

Plivači iz Srbije, Kanade, Letonije, Italije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije i BiH, osvajači medalja i finalisti najznačajnijih međunarodnih plivačkih takmičenja, na ovom mitingu imaju priliku i da se kvalifikuju na Svjetsko prvenstvo

Na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci  počele kvalifikacione trke na međunarodnom plivačkom mitingu "Banjaluka open 2017" u kojem će tokom vikenda učestvovati 368 plivača, iz 36 klubova iz osam zemalja.

Plivači iz Srbije, Kanade, Letonije, Italije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije i BiH, osvajači medalja i finalisti najznačajnijih međunarodnih plivačkih takmičenja, na ovom mitingu imaju priliku i da se kvalifikuju na Svjetsko prvenstvo koje se održava krajem jula u Budimpešti.

"Naši Nikola Bjelajac, Adi Mešetović i Emir Muratović pokušaće da izbore vizu za Budimpeštu", rekao je Miodrag Čeko iz plivačkog kluba "Olmp" koji je organizator ovog plivačkog mitinga.

 Plivački miting "Banjaluka open 2017." nalazi se u kalendarima Evropske plivačke federacije (LEN) i Svjetske plivačke federacije (FINA).

"Iz čistog entuzijazma, prešli smo u spektakl. Ovo je jedan od najjačih mitinga u Evropi, 10 godina mitinga i 15 godina kluba i potvrda dobrog rada", rekao je Čeko.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC