• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Kako sam nadmudrio Milijaša

Autor mondo.rs

Mladi čuvar mreže opisao poslednju šansu za Zvezdu i njegovu intervenciju kojom je sprečio izjednačenje i produžetke.

 Stevanović: Kako sam nadmudrio Milijaša Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nemanja Stevanović je pred kraj sezone stao je među stative Partizanovog gola i dao veliki doprinos u osvajanju "duple krune".

Greška u Ivanjici i nedelju dana kasnije protiv Voždovca u Superligi Srbije, nikako nisu mogli da nagoveste to da će mladi golman u poslednjoj utakmici u sezoni, u finalu Kupa protiv Crvene zvezde, izrasti u junaka.

Stevanović - odbrana za pehar! (VIDEO)

Stevanović je maestralnom paradom i panterskom reakcijom sprečio Nenada Milijaša u petom minutu sudijske nadoknade drugog poluvremena da izjednači i odvede finale u produžetke. Protiv sebe je imao majstora za "slobodnjake", ali je Nemanja pokazao da poseduje veliki potencijal.

"Nisam trčao u dalji ugao iz dva razloga. Prvi je taj što sam znao da Milijaš misli da sam neiskusan i da će očekivati da uradim upravo to, a drugi je taj što znam da je iz one pozicije teško prebaciti 'živi zid', bez obzira što znam da se radi o fantastičnom šuteru. Na moju sreću, bio sam u pravu i drago mi je što sam zabeležio važnu odbranu", rekao je čuvar mreže Partizanovog gola.


Neki navijači Partizana nisu verovali u Stevanovića kada je zamenio povređenog Filipa Kljajića. Mnogi su ga optuživali da je zvezdaš.

"Hoću samo da se zahvalim pravim Grobarima, koji nisu sumnjali u mene, čak ni kada sam pogrešio u Ivanjici", poručio je Stevanović.

Golman Partizana Nemanja Stevanović sjajnom paradom "skinuo" je loptu Nenada Milijaša koja je išla u gol u nadoknadi vremena i tako sprečio izjednačenje. Koji minut kasnije meč je završen.
Izvor: YouTube


Stevanović je i pre te odbrane bio vrlo siguran u finalu Kupa. Uspeo je da dobije duele sa Slavoljubom Srnićem i Ričmondom Boaćijem.

Partizan je pobedio Crvenu zvezdu (1:0) golom Nikole Milenkovića i osvojio šestu "duplu krunu", odnosno 14. trofej u nacionalnom Kupu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC