• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Raspad" Barse i u ACB ligi, otkaz Barcokasu!

Autor mondo.rs

Košarkaši Barselone zaustavljeni su već u prvoj rundi plej-ofa ACB ligi gde ih je Valensija "izbacila" ukupnim rezultatom 2:1. Rastanak sa dosadašnjim trenerom Jorgosom Barcokasom...

 ACB liga: Poraz Barselone, otkaz Barcokasu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Iz lošeg u gore!

Košarkaši Barselone imali su očajnu sezonu u Evroligi u kojoj nisu uspeli da se domognu TOP8 faze, iako je to bio minimum očekivanja s obzirom na pojačanja u igračkom i stručnom štabu, a taj loš niz, na koji su bitno uticale povrede, nastavljen je i u domaćem prvenstvu u kom su odmah zaustavljeni.

U plej-of su ušli sa šeste pozicije i "dobili" trećeplasiranu Valensiju, ali je ekipa koju predvodi Pedro Martinez uspela da bude bolja od njih u dva meča i prođe u polufinale.

Valensija je prvi meč dobila 83:61, da bi Barsa pred svojim navijačima uzvratila 91:79, a u odlučujućoj majstorici slavlje opet domaćina - 67:64!

Odmah nakon susreta objavljeno je i da se Barselona "rastala" sa grčkim trenerom Jorgosom Barcokasom, koji je prošlog leta vodio Lokomotivu do F4, a kao njegovi naslednici pominju se Šarunas Jasikevičijus (Žalgiris) i Sito Alonso (Baskonija).

Nije pomoglo ni to što su dva najefikasnija pojedinca susreta bili iz redova Katalonaca, Tajris Rajs je ubacio 18, a Ante Tomić 14 poena, pa je Valensija preko San Emeterija (13), Martineza (12) i svog najboljeg igrača ove sezone Bojana Dubljevića (10 poena i 15 skokova) pobedila rivala.

Valensija će u narednoj rundi plej-ofa igrati protiv boljeg iz duela Baskonije i Gran Kanarije, a tamo je 1:1 posle prva dva meča, kao i u duelima Real Madrid - Andora i Unikaha - Tenerife.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC