• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bleki" Milenković: U Firencu punog srca

Autor mondo.rs

Mladi štoper se golom za pobedu u finalu Kupa oprostio od Partizana, Grobara i srpskog fudbala. Emocije nije mogao da sakrije posle trijumfa.

 "Bleki" Milenković: U Firencu punog srca Izvor: MN PRESS

Da je zamišljao bolji oroštaj od Partizana, Nikola Milenković teško da bi uspeo nešto bolje da smisli od onoga što se dogodilo u subotu uveče na stadionu u Humskoj.

 Pored najubojitijeg napadačkog tandema u Srbiji, Uroša Đurđevića i Leonarda, popularni "Bleki" uspeo da postigne jedini gol, pogodak za pobedu protiv Crvene zvezde i osvajanje 14. trofeja u nacionalnom Kupu.

Bila je ovo sezona iz snova za Milenkovića. Za kratko vreme stigao je od anonimog igrača, do reprezentativca, igrača na dobrom glasu i novog fudbalera Fiorentine.

Oproštaj od Partizana bio je veličanstven.

"I kada nam je Zvezda bežala rekao sam da želim 'duplu krunu'. Želja mi se ostvarila, a sve mi je dodatno uveličano to što sam na oproštaju postigao pogodak za pobedu. Osećam se sjajno, presrećan sam, idem u Firencu punog srca", oduševljeno je govorio mladi defanzivac.


O Partizanu...

"Partizan mi je omogućio sve... U ovom klubu sam postavio temelje svoje karijere. Ostvario sam snove, osvojio titulu, Kup, pobedio u derbijima, odlučio jedan. Idem na stepenik više, ali se nadam da ova ekipa, ako ostane na okupu može mnogo. Želim joj svu sreću u Evropi".

Stevanović: Kako sam nadmudrio Milijaša


Da ti je neko pričao o ovakvom završetku na prošle godine, šta bi mu rekao?

"Nije bilo realano, iskreno. Timskim duhom, radom, verom i optimizmom koji je vladao ekipom, mislili smo da možemo. Imamo seriju od 37 utakmica bez poraza i to je impresivno, samo na naš rad. Zato smo i ovde", rekao je Milenković i zahvalio se svima u Partizanu, a posebno bivšem treneru: "Da nije bilo Ivana Tomića ko zna šta bi bilo sa mnom. Ima posebne zasluge za to".

Mladi štoper Partizana Nikola Milenković postigao je vodeći gol na finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde u 42. minutu nakon odličnog kornera Leonarda. Pogledajte!
Izvor: YouTube


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC