• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lešić i Jaramaz vratili Megu na "Jadran"

Autor mondo.rs

Dva kola pre kraja Superlige, izvesno je da će Srbiju u ABA ligi 2017/18 ponovo predstavljati Crvena zvezda, Partizan, FMP i Mega Leks.

 Lešić i Jaramaz vratili Megu na "Jadran" Izvor: MN PRESS

Košarkaši Mega Leksa pobedili su Dinamik u njegovoj dvorani na Dorćolu i tako obezbedili plasman u plej-of Superlige Srbije.

To ih po automatizmu čini učesnicima narednog ciklusa ABA lige, u kojoj se kontinuirano takmiče od jeseni 2013.

Crvena zvezda i Partizan su na čelu tabele domaćeg prvenstva sa skorom 11-1, prate ih FMP Železnik (8-4) i Mega (7-5), a Dinamik i Borac sa po 4-8 više ne mogu da se domognu četvrte pozicije.

Dinamik je učinio sve da "pomrsi račune" favoritu, ali mu je kao i u nekim prethodnim utakmicama, nedostajalo malo sreće i preciznosti - 85:89 (16:22, 27:17, 16:25, 26:25).

Mega je najviše zahvaljujući centru Savi Lešiću (27p, 10sk) imala dobijenu utakmicu, kada je u 37. minutu povela sa 11 poena razlike (73:84).

Dinamik je reagovao mini-serijom od 5:0, da bi nakon izgubljene lopte i nesportske lične greške Nikole Rebića postigao još pet poena i trojkom američkog plejmejkera Bruksa smanjio na samo 83:84!

Tada je odgovornost preuzeo Ognjen Jaramaz, koji je uspešno završio dva od sledeća tri napada Mege, dok je Bruks pri rezultatu 85:86 pogrešio u koracima, a Marko Čakarević pri 85:88 promašio šut za izjednačenje.

Lešić je jednim slobodnim bacanjem u samom finišu stavio prednost ekipe Dejana Milojevića izvan domašaja borbenih pulena Miroslava Nikolića.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

ŠTETA ŠTO DINAMIK NIJE USPIO POBJEDITI MEGU MEGA JE IMALA PUNO SREĆE NA DORĆOLU I OPET IZBORILA ABA LIGU SRBIJA IMA PREVIŠE KLUBOVA U ABA LIGI TREBA IM DATI NAJVIŠE TRI KLUBA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC