Dani Srbije u Banjaluci (VIDEO)

Autor:

Predstavnici Turističke organizacije Srbije, u sklopu kampanje "Dani Srbije - Vidi Srbiju", posjetiće Banjaluku u četvrtak 1. juna.

Dani Srbije u Banjaluci (VIDEO) Foto: Goran Sivački/MONDO

Tog dana biće organizovano niz događaja, među kojima i promotivni događaj za stanovnike Banjaluke i njihove goste, na Trgu Krajine, od 16 do 18 časova, navedeno je iz Generalnog konzulata Republike Srbije u Banjaluci.

Svoju ponudu će, pored Turističke organizacije Srbije, predstaviti i lokalne turističke organizacije Beograda, Ivanjice, Zlatibora, Raške, Zapadne Srbije, Dragačeva, kao i Prolom i Lukovske banje i Atomske banje "Gornja Trepča".

Pored toga, od 17 do 18 časova istog dana, na Trgu Krajina će nastupiti trubački orkestar Marka Gligorijevića iz Bajine Bašte.

Svim posjetiocima biće prezentovana turistička ponuda Srbije, sa akcentom na ljetnje festivale - Beer Fest, Exit, Guča, NIŠVILLE International Jazz Festival i Nušićijada. Za ljubitelje odmora u prirodi, tokom ljetnje sezone, predviđena je posebna prezentacija, kao i promocija "city break" destinacija.

Prezentacija za turoperatere i medije, uz gastronomsku ponudu Zapadne Srbije, organizovaće se u hotelu "Bosna" , sa početkom u 19 časova, u četvrtak 1. juna 2017. godine.

Pogledajte promotivni video u kome su prikazane neke od turističkih atrakcija u Srbiji...

Izvor: YouTube

Ostale vijesti