• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi hit: Spiner i za mobilni!

Autor mondo.rs

Kompanija Olixar, koja proizvodi kućišta i maske za telefone, je proizvela zaštitu za iPhone 7 sa ugrađenim odvojivim spinerom na pozadini.

Šta dobijete kada kombinujete Apple-ov najnoviji iPhone i jedan od najvećih trendova 2017. godine? Masku za telefon koja na sebi sadrži fidget spinner.

Olixar je pustio u prodaju lagano i izdržljivo kućište za iPhone 7 i 7 Plus, koje takođe uključuje spiner. Crno-beli uzorak deluje slično bilo kojem tradicionalnom kućištu za iPhone na tržištu, koji ima mesta na sredini za igračku koja se odvaja.

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Dolazeći nakon već postojeće linije igračaka za smirivanje živca, kao što su Fidget Cube i Think Ink, fidget spinner je još jedan potencijalni lek za, ponekad, rasejan ljudski um.

Napravljen je od lagane plastike ili metala, a koristi se jednostavno, samo držite centralni deo, zavrtite jedan od tri kraka i gledajte kako se vrti. To je sve što treba znati u vezi ove igračke. Čak iako postoje komplikovanije i skuplje naprave sa kojima može da se igra, velike prodavnice širom sveta se bore da napune police spinerima, jer je potražnja neverovatna.

Čemu ovo uopšte služi?

Ova igračka je najnovije ludilo koje je zahvatilo svet i prvenstveno je namenjeno onima koji nemaju mira. Spiner je takođe reklamiran kao alat za pomoć pri autizmu, hiperaktivnosti, poremećaju pažnje i nervozi, pogotovo kod dece.

Dok još uvek nije naučno dokazano da li uređaj pomaže pri povećanju produktivnosti, istraživanje zaista pokazuje da naše navike da radimo više stvari odjednom izazivaju smanjenje naše pažnje, piše Live Science a prenosi DigitalTrends. Uređaji za nervozne poput fidget spinner-a mogu biti mali korak u pravom pravcu za održavanje koncentracije.

Spiner
Izvor: YouTube

Olixar je uzeo tipične svakodnevne probleme odraslih, koji su konstantno na telefonu i spojio ih sa dečijom igračkom. Bilo da čekate da vam se baterija napuni ili pokušavate da sedite mirno dok čitate duge mejlove, spiner je tu na pozadini kućišta da pomogne u trenutcima kada je potreban.

Dok samo kućište može da se drži lepo u ruci i nosi bez problema, kada prikačite i spiner, nošenje u džepu otpada. Cena kućišta je 26 dolara, pa ako vam treba zaštita za iPhone i osećate se nervozno, ovo je prava stvar za vas.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

mirjana

Ode sve u vraga....

RECENZIJE

TIPS & TRICKS