• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danilović: Ne razapinjite Jokića

Autor mondo.rs

Predsednik KSS izjavio je da bi trebalo razumeti mladog košarkaša, ako jedne godine da prednost svojoj karijeri u odnosu na reprezentaciju.

 Predrag Danilović: Ne razapinjite Jokića Izvor: MN PRESS

Nastup Nikole Jokića za Srbiju na predstojećem Evropskom prvenstvu je jedna od glavnih tema košarkaške javnosti već šest nedelja, otkako je njegov agent Miško Ražnatović prvi put pomenuo tu mogućnost, gostujući na jednoj TV stanici.

Jedina konkretna informacija koja se pojavila u međuvremenu tiče se Denver Nagitsa i njihovog (zvaničnog) stava po tom pitanju, a on u najkraćem glasi da je konačna odluka na samom Jokiću i da taj NBA tim ne može da mu zabrani da igra na Eurobasketu.

Dvadesetdvogodišnji krilni centar, koji je bio jedno od otkrovenja sezone u najkvalitetnijoj ligi sveta, u nedelju je rekao srpskim novinarima da "još ništa ne zna" i tako produžio period neizvesnosti.

A, evo šta je na tu temu imao da kaže predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović, nekada proslavljeni reprezentativac i osvajač više medalja na velikim takmičenjima.

"Nećemo biti srećni ako odluči da ne igra (na EP 2017), ali ga zbog toga ne treba razapinjati, jer taj momak treba da igra za Srbiju još 10 godina", izjavio je Danilović, gostujući na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu.

Podsetimo da je Ražnatović u pomenutom izlaganju rekao da je "problem samo ova godina, a neće biti narednih pet ili 10".

"Oni smatraju da bi Nikola morao da popravi neke stvari kako bi sledeće godine uveo ekipu u plej-of, zato što je sada postao apsolutno najvažniji igrač. Te stvari, a tu mislim na fizičku spremu, ne bi mogao da uradi ako bi se odazvao reprezentaciji", bile su reči poznatog agenta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC