Nektar FreshWave predstavlja festivalski kamp!

Autor:

Kamp će biti smješten na prostornim kapacitetima tvrđave Kastel, pored rijeke Vrbas, sa kapacitetom za 1000 osoba i donosi novu dimenziju zabave na šesto izdanje najboljeg festivala elektronske muzike u BiH!

Pored uvijek svježe i 24 sata dostupne hrane i pića, na raspolaganju svim posjetiocima biće u ljetnim danima prijeko potrebni tuševi, kako bi svi stanovnici FWF Kampa uvijek bili fresh!

FWF Kamp će biti mjesto gdje će se naći još jedna festivalska bina, namjenjena prvenstveno mladim i neafirmisanim izvođačima, čime još jednom potvrđujemo princip podrške elektronskoj sceni u BiH. Osim još jedne festivalske bine za sve stanovnike kampa biće obezbjeđena zona za chill sa besplatnim 24-časovnim korišćenjem Wi Fi.

Cijena smještaja (šatorskog mjesta) u FWF kampu za pet dana, od 9. do 14. avgusta je samo 40KM, svoje mjesto u FWF možete rezervisati putem on line ticket servisa kupikartu.ba, na vama je svakako samo da ponesete svoj šator. Ukupno pet dana posjetioci kampa imaće priliku da uživaju u različitim sadržajima i programu u kojem će učešće uzeti i naši partneri, kompanija m:tel i Red Bull!

Nove cijene ulaznica i festivalski paketi

Early bird ulaznice za festival su rasprodate, a od danas se u prodaji nalaze trodnevne ulaznice po cijeni od 50 KM. Boravak u kampu (pet dana) košta 40 KM, a trodnevna ulaznica + kamp košta 80 KM. Ulaznica + smještaj u hostelu košta 125 KM, a ulaznica + smještaj u hotelu košta 180 KM.

 Ne propustite priliku da osim u programu 6. Nektar FreshWave Festivala uživate i u sadržajima koji će upotpuniti ponudu kampa, a osim nastupa izvođača na kamp bini festivala imaćete priliku da učestvujete u najluđim, ali vrijednim nagradnim igrama i najzanimljivijim muzičkim radionicama!

Od danas, 9. juna aktuelna je nova cijena trodnevnih, festivalskih ulaznica, koje sad koštaju 50KM, a u prodaji su i FWF paketi koji daju mogućnost kupovanja ulaznice i zakupa smještaja po povoljnim cijenama. Ulaznice su dostupne na  kupikartu.ba i na prodajnim mjestima ovog on line ticket servisa. Obezbjedite mjesto u kampu i osjetite novu dimenziju zabave na predstojećem izdanju Nektar Freshwave festival.

Ostale vijesti