• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno! Formiran novi Rukometni savez BiH!

Autor mondo.ba

Novi Rukometni savez Bosne i Hercegovine formiran je u subotu na osnivačkoj Skupštini, koja je održana u hotelu Hils, gdje je okupljena seniorska reprezentacija BiH.

 Formiran novi RUkometni savez BiH Izvor: MONDO/Samir Cacan

Za predsjednika RS BiH izabran je Amir Zahirović, koji je u prethodnom periodu obavljao ulogu komesara takmičenja, a za dvojicu potpredsjednika imenovani su Nevenko Herceg i Zdravko Miličević.

Nakon što je jednoglasno usvojena odluka o osnivanju Saveza, za predsjednika Skupštine novog RS BiH izabran je Zdravko Komljenović, dok su za potpredsjednike imenovani Brako Vukojević i Damir Žuga.

Skupštini su prisustvovala 44 delagata, 15 iz RS Republike Srpske, isto toliko iz RS "Herceg-Bosne" i 14 iz kantonalnih saveza FBiH, saopšteno je iz Rukometnog saveza BiH.

Tokom kratkog obraćanja prisutnim, selektor "zmajeva" Bilal Šuman iskazao je zadovoljstvo jer su se neke stvari konačno pokrenule, dok je Zahirović imenovanje shvatio kao izuzetnu čast ali i veliku obavezu.

Međutim, kako su prenijeli elektronski mediji, na sjednici je bilo i problema jer su predstavnici Regionalnog rukometnog saveza Doboj, na čelu sa Vojislavom Rađom napustili Skupštinu.

"Neću da radim s ultranacionalistima, ne mogu to više. Eto ih nek ostanu i nek rade. Ne mogu više da trpim Zdravka Miličevića i njegovo privatizovanje RS Republike Srpske", rekao je Rađa.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Svaka čast Rađi

Još vam samo fali Vladimir Branković i Marinko Umićević.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC