Kako nam je bilo na finalu Roland Garrosa

Autor:

Pobjednici konkursa "m:tel te vodi na Roland Garros", Aleksandar Skrobonja i Goran Burudžija su prethodni vikend proveli u Parizu gdje su prisustvovali finalnom meču teniskog turnira Roland Garros.

Kako nam je bilo na finalu Roland Garrosa Foto: m:tel

"Gledali smo finale turnira Roland Garros i neopisiv je osjećaj. Samo je falio Novak Đoković da dodatno uljepša ionako prelijep dan u Parizu“, rekao je Aleksandar Skrobonja, te je zahvalio kompaniji m:tel  što im je pružila priliku da budu dio ovakvog jedinstvenog sportskog događaja.

Prilikom prijave na konkurs Aleksandar i Goran su se nadali da će u finalu igrati Novak Đoković, te su izradili navijačke majice sa njegovim likom, a simbolično su "poveli“ sa sobom i ostale učesnike konkursa isprintavši njihove fotografije kojima su se prijavili na konkurs.

Putnici su iskoristili priliku i za turistički obilazak Pariza, te su posjetili Ajfelov toranj i ostale simbole grada svjetlosti. Donosimo vam njihovu foto priču.

Ako i vi želite postati dio velike m:tel porodice i uživati u iznenađenjima koje sprema kompanija m:tel za svoje korisnike, sada je pravo vrijeme za prelazak na m:tel OPEN – jer prelazak na OPEN IPTV sada sa sobom donosi i poklon do 200 KM.Više detalja saznajte na www.mtel.ba, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili posjetite m:tel prodajno mjesto u vašem gradu.

m:tel – imate prijatelje!

Tagovi:

Ostale vijesti