• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta nas čeka na "Laktaškom ljetu"

Autor mondo.ba

Tradicionalna manifestacija “Laktaško ljeto 2017” počinje 17. juna i trajaće do 27. avgusta. U tom periodu u Laktašima i okolini nas očekuje više od 15 različitih događaja.

"Laktaško ljeto" je centralna manifestacija koja se održava tokom ljeta, čiji sadržaji iz godine u godinu okupljaju sve veći broj posjetilaca, već 12 godina za redom.

Tokom više od dva mjeseca trajanja manifestacije biće organizovano preko 15 različitih kulturno-zabavnih i sportskih događaja kao što su: "12. Internacionalni festival amaterskog teatra", "Laktaško veče folklora", "Motorijada", "Biciklijada" i druge.

U okviru manifestacije, i ove godine će se održati nekoliko tradicionalnih sportskih dešavanja, kao što su "Laktaška regata", "Streetball Laktaši", nesvakidašnja i najstarija laktaška manifestacija, fudbalska utakmica "Mršavi – Debeli", "Džudo turnir" itd.

Dani nacionalnih manjina ,"Červona Kalena", smotra ukrajinskog kulturno-umjetničkog stvaralaštva koja se već 17 godina održava u Devetini ispred Ukrajinske crkve, te "Slovenski dan" u Slatini, takođe su sadržaji koji se održavaju tradicionalno tokom ''Laktaškog ljeta''.

"Laktaško ljeto 2017" će biti otvoreno manifestacijom "Biciklijada – svi na bicikle" koja će se održati u subotu 17. juna 2017. godine. Manifestacija je rekreativnog karaktera, a održava se na relaciji Laktaši - Slatina, u dužini od oko 15 km.

Start trke je ispred Sportske dvorane Laktaši u 10:00 časova, odakle je organizovan zajednički polazak prema Slatini. Po dolasku na cilj, za sve učesnike biciklijade organizovan je ručak, te druženje uz različita sportska takmičenja.

Sve dodatne informacije u vezi manifestacija koje se održavaju u sklopu Laktaškog ljeta 2017 možete dobiti na broj telefona Turističke organizacije opštine Laktaši 051 533 269.

Cjelokupan program ''Laktaškog ljeta 2017'':

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop