Tastatura koja ume kako god želite (VIDEO)

Autor:

Modern Keyboard može sa žicom, može i bez nje. Može sa zaštitom, može i bez nje. Zapravo, ovo je jedna vrlo zgodna tastatura, pogledajte!

Microsoft je tiho otkrio novu “Modernu Tastaturu“ sa ugrađenim čitačem otiska prsta. Modern Keyboard je naslednik Surface Keyboard-a i izgleda isto. Jedine promene su novi čitač otisaka i mogućnost da se pored bežičnog povezivanja ova tastatura poveže i kablom na PC.

Microsoft je integrisao čitač otisaka u drugo Windows dugme, na desnoj strani tastature, koje se može koristiti za prijavu na Windows 10 ili na sajtove koji koriste Windows Hello. Nova Modern Keyboard će raditi sa Windows 10, MacOS i najnovijim verzijama Android platforme.

Tastatura će biti dostupna uskoro, po ceni od 129.99 dolara. Ovo je iznenađujuće brzo, imajući u vidu da je Surface tastatura puštena u prodaju nedavno za 99 dolara. 130 dolara je dosta para da se da za tastaturu, ali u pitanju je jedna od najboljih desktop tastatura trenutno na tržištu, tako da će sigurno imati svoje kupce, prenosi The Verge.

Izvor: Microsoft

Ostale vijesti