Vladimir Vulić: Tri savjeta za biznis u šortsu

Autor:

Najveći TEDx događaj u regionu, TEDxZagreb, koji je održan sredinom maja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i okupio je više od hiljadu entuzijasta.

0
A- A A+

Na ovogodišnjem događaju, organizovanom pod nazivom "BUILD.FUTURE.NOW.“, dvadeset odabranih pojedinaca je ispričalo svoje priče o tome kako su pozitivnim pristupom prema svijetu i životu uspjeli da ostvare svoje snove i tako izgradili temelje za bolju budućnost.

Vladimir Vulić, menadžment konsultant, suosnivač NVO Digitalizuj.me i programski direktor konferencije Spark.me, se na TEDxZagreb predstavio govorom pod naslovom “Tri savjeta za biznis u šortsu”, u kojem je govorio o prednostima savremenog načina rada na daljinu i ponudio savjete za vođenje uspješnih timova.

Vulić je konsultant u oblasti menadžmenta, inovacija i društvenih medija. digitalne zajednice koja nastoji da pomogne građanima Crne Gore da razumiju i iskoriste uzbudljive šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju.

Izvor: Youtube

On je i programski direktor konferencije Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, a ima 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica.

Vulić je bio TEDx govornik dva puta, a govorio je na konferencijama u više od 10 država širom svijeta, od Perua do Poljske. Teme o kojima govori su biznis strategija, upravljanje inovacijama i promjenama, liderstvo i preduzetništvo.

Ostale vijesti