• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LG uskoro dobija pojačanje

Autor mondo.rs

Pojavio se izveštaj, koji najavljuje sledeće LG flagship telefone mnogo ranije nego očekivano, što će sigurno obradovati mnoge.

LG i dalje nije prvo ime koje pada na pamet kada se govori o Android telefonima, ali ova kompanija je radila veoma solidan posao u zadnjih nekoliko meseci sa svojim novim izdanjima. Sada se pojavio novi izveštaj, koji tvrdi da LG priprema za lansiranje svoj sledeći set smartfona, LG V30 i LG G7, malo ranije od očekivanog.

The Investor piše da LG planira avgustovsko lansiranje za LG V30, nešto više od mesec dana ranije nego što je V20 izašao prošle godine. V30 bi trebao biti prvi flagship telefon ove kompanije sa OLED ekranom, ali i sa jedinstvenim izgledom. Kao i ostali telefoni iz V serije, V30 će imati sekundarni displej, ali za razliku od prethodnika, glasine kažu da će ovaj smartfon biti slajder, sa drugim ekranom iza prvog, na kojem će biti funkcije poput tastature, kontekstualnih dugmadi, rezultata pretrage i slično, prenosi 9to5google.

Sa druge strane, LG-ov standardni premijum telefon G serije se očekuje da će imati još ranije izdanje. Dok je G6 bio lansiran u martu, G7 se očekuje čak u januaru, ako je ovaj izveštaj istinit. Ne zna se još šta će G7 ponuditi, ali se očekuje da će biti jedan od prvih sa Snapdragon 845 procesorom.

Ovo ubrzanje u rasporedu je, najverovatnije, potez koji bi trebao da LG uređajima da prednost nad Samsung izdanjima, koji se obično pojavljuju u martu/aprilu i septembru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS