Banjaluka: Psi oštetili skupocjena vozila (VIDEO)

Autor:

Službenici Policijske stanice Banjaluka-Obilićevo nakon analize video nadzora utvrdili su da je grupa pasa lutalica od 24. maja do 16. juna oštetila pet skupocjenih vozila u Banjaluci.

2
A- A A+

U saopštenju CJB Banjaluka navodi se da je 24. maja vlasnik vozila prijavio da ima oštećenja na putničkom automobilu marke pasat, a da su oštećena nastala dok je vozilo bilo parkirano u ulici Bulevar vojvode Stepe Stepanovića.

Takođe, 11. juna zaprimljena je prijava da su nastala oštećenja na putničkom automobilu marke džeta, dok je bilo parkirano u ulici Slobodana Kusturića, a slična prijava je zaprimljena 14. juna od strane vlasnika putničkog automobila marke džeta, dok je bilo pakrirano u ulici Bulevar vojvode Stepe Stepanovića.

Postupajući po zaprimljenim prijavama zbog sumnje da je izvršeno krivično djelo "Oštećenje tuđe stvari", te da je pričinjena znatna materijalna šteta vlasnicima vozila, policijski službenici su na osnovu pregledanih video nadzora, te prikupljenih informacija, a prethodno organizovanih opservacija, utvrdili da su vozila oštetila psi lutalice, navodi se u saopštenju.

Pogledajte snimak na kojem se vide psi kako uništavaju auta...

Tagovi:

Ostale vijesti